Breaking News

Halj meg Jay Kristoff és Amie Kaufman regényében!

Itt a soha(?) vissza nem térő alkalom!

Jay Kristoff és Amie Kaufman már az Illuminae sorozat harmadik és egyben befejező kötetén dolgoznak, de most szusszanak egy kicsit, méghozzá egy nemes ügy érdekében.



A Worldbuilders nevű alapítványnak gyűjtenek most össze egy kis pénzt, nem semmi ötlettel. De ilyen ötletek illenek a szervezethez is: a Worldbuilderst Path Rothfuss szerző alapított, írókat és könyvmolyokat gyűjt egybe, hogy olvasóként jobb hellyé tegyék a világot. (Ez a hivatalos missziójukból származik.)

Jay és Amie most nem egy szimpla dedikált példányt dobtak be, hogy pénzt gyűjtsenek nekik, hanem egy hihetetlen lehetőséget: meghalhatunk a zárókötetben!

És nem, ez nem vicc. Jelenleg is zajlik Ebayen az aukció, melynek tétje, hogy neved bekerüljön az Illuminae sorozat zárókötetébe, névrokonod pedig szörnyű halált hal majd: ugyanis te leszel a gonosz!

Idézem:
"Te lehetsz a gonosz, aki árvaházakot gyújt fel. Lehetsz az a fajta, aki sportként űzi a kisállatok gyilkolászását. Te lehetsz Ramsay Bolton űrbéli változata. Még nem tudjuk, bíznod kell bennünk, aztán együtt élni vele." 

A szerzőpáros egyébként fenntartja a jogot, hogy furcsa nevek esetén visszalépjen a dologtól, de példának a Segg nevet hozták - azért valószínűleg kevesen élnek ilyen szerencsétlen névvel. Mert igen, hivatalos nevekről van szó, ahogy külön kiemelik WoW nevek és egyéb becenevek nem játszanak. 

Az aukció jelenleg kicsit több, mint 30.000 forintnál jár, ha esetleg valaki szeretni próbálkozni, ITT licitálhat.

Nincsenek megjegyzések