Breaking News

Újabb megjelenési információk a Könyvmolyképzőtől

Katona Ildikó, a Könyvmolyképző Kiadó vezetője a Molyon adott válaszában elárulta, hogy az Ella és Micha sorozat második része "nagy eséllyel legkésőbb februárban megjelenik". 

A másik információ A szerelem csillagjegyében sorozat folytatásával kapcsolatban érkezett szintén itt: az Archer's Voice is valószínűleg még a Könyvfesztivál (április) előtt érkezik.



A könyvek egyébként már megtalálhatóak a kiadó weboldalán, így fülszövegeink is vannak hozzájuk: 


Amikor Bree Prescott megérkezik Pelionba, az álmos tóparti kisvárosba, szívből reméli, hogy végre megtalálta azt a helyet, ahol rálelhet a hőn áhított nyugalomra. Már az első nap belebotlik Archer Hale-be, a saját tragédiáját remeteként őrizgető srácba. Egy emberbe, akit addig senki sem vett észre.
Ez a könyv egy olyan nőről szól, akinek az életét egyetlen szörnyű éjszaka eseményei határozzák meg, és egy olyan férfiról, aki szerelmével elhozza a nő számára a szabadulást. Egy szótlan férfi története, aki tátongó sebbel él, és egy olyan nőé, aki segít neki megtalálni a hangját. Egy regény a szenvedésről, a sorsról és a szerelem mindent elsöprő erejéről.




Ella folytatja tanulmányait; igyekszik a jövőjére összpontosítani, és elfelejteni múltja sötétségét. A családjában dúló dráma miatt azonban egyre nehezebben birkózik meg a mindennapokkal. Igazából nem akar mást, csak Michát, viszont esze ágában sincs hagyni, hogy problémái a fiú álmainak útjába álljanak.
Micha az országot járja együttesével, úgy tűnik, megkapott mindent, amire valaha vágyott. Szíve mélyén azonban tudja, hogy valami hiányzik. Sokkal nehezebben bírja Ella nélkül, mint hitte. És hiába szeretné, ha vele tartana a lány, eszébe sem jutna azt kérni tőle, hogy emiatt hagyja ott az egyetemet.
Amikor ők ketten együtt vannak, minden lehetségesnek tűnik… de mostanában alig jut idejük egymásra. Miután egy új tragédia alapjaiban rengeti meg már így is törékeny világukat, egyikük súlyos döntést hoz, ami talán örökre szétválasztja őket…

1 megjegyzés:

  1. Szervusz! Azt nem tudni esetleg, hogy a Tigris átka 4. része mikorra várható, lesz-e egyáltalán? Előre is köszönöm! :)

    VálaszTörlés