Breaking News

Újabb fontos szereplőt talált a Sötét elmék film

Már zajlik egy ideje a Sötét elmék film castingja, többször írtam is már róla az oldalon, visszakereshetitek őket a Sötét elmék címkén.



Most újabb fontos szereplőt találtak meg a filmhez, méghozzá Charles "Dagi" Meriwthert, akit én annak idején imádtam, mondhatom, az egyik nagy kedvencem volt.

A filmben Skylan Brooks alakíthatja majd, a hírt ő maga jelentette be az Instagram oldalán, aztán maga Alexandra Bracken, az írónő is megerősítette Twitteren:






Bevallom, számomra ez a casting most elég sokkoló - egyáltalán nem így képzeltem el Dagit, és nem nagyon tudok mit kezdeni vele egyelőre.


A történet egyébként nagyon érdekes - ha valaki esetleg még nem olvasta volna. Egy amolyan koncentrációs táboros X-Men sztori. A véleményemet ITT olvashatjátok az első részről, addig is a fülszöveg: 


Amikor Ruby a tiedik születésnapján felébredt, valami megváltozott. Olyan nyugtalanító dolog történt, hogy a szülei bezárják Rubyt a garázsba és a rendőrséget hívják. Olyasmi történt, aminek következményeként Thurmondba, a kormány brutális "rehabilitációs táborába" küldik. Túlélte a titokzatos betegséget, amelybe az amerikai gyerekek többsége belehalt, de mellékhatásként nála és másoknál is valami sokkal rosszabb tulajdonság fejlődött ki: félelmetes képesség, amelyet képtelenek uralni.
A tizenhat éves Ruby most a veszélyesek egyike.
Amikor az igazság kiderül, Ruby kis híján életét veszti Thurmondban. De sikerül elmenekülnie. Szökésben van és kétségbeesetten igyekszik eljutni a hozzá hasonló gyerekek egyetlen biztonságos menedékébe, az East River-hez. Csatlakozik a táborokból szökött gyerekek csoportjához. Bátor vezetőjük, Liam, nagyon odavan érte. Ám Ruby bármennyire is vonzódik hozzá, nem kockáztathatja, hogy közel kerüljön hozzá. Azok után, ami a szüleivel történt, semmiképpen.
Amikor elérik az East Rivert, kiderül, hogy semmi sem olyan, amilyennek látszik, legkevésbé a titokzatos vezető. Ám más erők is működésbe léptek; olyan emberek, akik semmitől sem riadnak vissza, hogy Rubyt felhasználják a kormány elleni küzdelmükhöz. Ruby borzasztó választás elé kerül, amely könnyen azt jelentheti, hogy fel kell adnia egyetlen esélyét, hogy élni érdemes élete lehessen.

Nincsenek megjegyzések