Breaking News

Jön a Minden, minden írónőjének újabb regénye magyarul!

Megint Angelika volt a szemfüles, aki kiszúrta Nicola Yoon honlapján, hogy a Gabo, az írónő Minden, minden című könyvének - amiből hamarosan jön a film, és már befutott az első előzetes is - kiadója lecsapott az újabb regényre tőle. 

A The Sun is Also a Star (A Nap is csillag) egy hatalmas szakmai és olvasói sikert aratott regény, aminek gyakorlatilag felsorolni is nehéz az elismeréseit. Többek között a Goodreads Choice Awards szavazáson is dobogós lett a YA könyvek között. 



Fülszöveg:

Natasha: Én vagyok az a lány, aki a tudományban és a tényekben hisz. A sorsban nem. Sem a végzetben. Vagy az álmokban, amik sosem válnak valóra. Az tuti, hogy nem az a fajta lány vagyok, aki egy zsúfolt New York-i utcán összetalálkozik egy cuki sráccal és beleszeret. Nem, mikor a családomat alig tizenkét óra választja el attól, hogy Jamaicaába toloncolják. Az, hogy beleszeretek, nem az én sztorim.
Daniel: Mindig is jó fiú voltam, jó tanuló, megfeleltem a szüleim legmagasabb elvárásainak. Sose voltam költő. Vagy álmodozó. De amikor meglátom, minderről megfeledkezem. Van valami Natashában, amitől muszáj azt gondolom, hogy a sors valami különlegeset tartogat - mindkettőnk számára.
Az Univerzum: Minden egyes pillanat az életünkben egyetlen pillanatban fut össze. Millió jövőváltozat álló előttünk. Melyik válik majd valóra?  

Nincsenek megjegyzések