Breaking News

Elkezdődött a Legendás állatok 2. forgatása, újabb infók a történetről!

Ma elkezdődött a Legendás állatok és megfigyelésük forgatása Londonban, ennek örömére a Pottermore oldalon újabb információmorzsákat osztottak meg a készülő filmről. 



A második részben Grindelwald drámai módon megszökik a MACUSA fogságából, ezzel arra kényszeríti Albus Dumbledore-t, hogy ő is csatlakozzon a varázslóvilág többi tagjához, akik próbálják megfékezni. A gonosz Grindelwald még több követőt gyűjtött össze, olyanokat, akik a varázslókat a mágia nélküliek fölé helyezi. Dumledore korábbi diákjához, Göthéhez fordul segítségért. New York, Párizs és London lesznek a helyszíneink.

Göthe eközben újra találkozik Queenie-vel és Tinával, és Jacobbal sőt - egy új vendéglátóval is, akit eddig nem ismertünk. De a küzdelem Grindelwalddal "próbára teszi a hűségüket", a varázslóvilág pedig minden addiginál megosztottabbá és veszélyesebbé válik.

Eközben elárulták azt is, hogy "valamilyen misztikus módon" Credence is visszatér a folytatásban. 

Egyébként nem az előbb emlegetett új varázsló lesz az egyetlen új szereplő. Előkerül egy Grimmson nevű fejvadász is, aki az izlandi Ingvar Sigurdsson alakít majd. William Nadylam egy Yusuf Kama nevű varázsló lesz. Ólafur Darri Ólafsson egy Skender nevű varázsló bőrébe bújik, akinek mágikus cirkusza van, Claudia Kim pedig a cirkusz "egyik attrakciója" lesz. 

Korábban már írtam arról is, hogy Callum Turner Göthe bátyjaként tűnik fel, és Zoë Kravitz Leta Lestrange-e is feltűnik majd, most már ténylegesen is, nem csak fotón.

Az új filmet, aminek a címét egyelőre nem tudjuk, jövő novemberben nézhetjük majd.

1 megjegyzés:

  1. Szia! Én múlt hét pénteken voltam a H. P. Stúdióban, és ott láttam melette a film díszleteit. Hatalmasok voltak. Amennyit láttam belőle eléggé Páruzsra emlékeztettek.

    VálaszTörlés