Breaking News

Itt a Hollywood Dirt első előzetese!

Korábban már megírtam, hogy a már nálunk is ismert Alessandra Torre Hollywood Dirt című könyvéből a Passionflix készít az adaptációt - egyébként sok már romantikus-erotikus könyvével egyetemben, amikről szerintem majd külön poszt(ok)ban értekezünk még.



Most kaptunk a filmhez egy előzetest is, íme:



Bevallom, nekem kicsit amatőr filmes érzésem van a videótól - egyrészt túl sokat mutat, mint a Hallmark előzetesek, inkább összefoglalja a sztorit, mint beharangozza. És ha már Hallmark... én a színésznőt is pont egy ilyen, eléggé felejthető filmből ismerem már. 


Ettől függetlenül kíváncsian várom a filmet, az első benyomás nem minden. A könyvet pedig mindenképp olvasnom kell. 

Mindenesetre azoknak, akik nem olvasták még - mint én -, a fülszöveg: 

Cole Masten. Elhagyta a szupersztár felesége, Hollywood Tökéletes Férje most már Hollywood Szexi Agglegénye: keményen bulizik és még keményebben... csajozik. Vigyázz, Los Angeles, új rosszfiú érkezett a városba. 
Summer Jenkins. Ez vagyok én, a kisvárosi lány a georgia-i Quincyből. Jól főzök, úgy blöffölök, hogy simán elnyerem bármelyik felnőtt férfi pénzét a pókerpartikon és a Legbarátságosabbnak választottak a végzős évünkben.  
Más világból jöttünk. Sosem kellett volna találkoznunk. De aztán Cole Masten elolvas egy könyvet a városkánkról. Hat hónappal később pedig itt köt ki, és magával hozza Hollywoodot is. 
Már a legelején tudtam, hogy csak baj lesz belőle. A városunknak. És nekem. 
Néha az ellentéteknek nem kellene vonzania egymást.

Nincsenek megjegyzések