Breaking News

Itt A ragyogó udvar sorozat utolsó borítója!

Nálunk nem is olyan régen jelent meg a Könyvmolyképzőnél Richelle Mead A ragyogó udvar sorozatának első része, kint viszont már a végéhez közeledik a trilógia.

A harmadik és egyben utolsó kötet 2018. június 26-án jelenik meg The Emerald Sea, azaz A Smaragd-tenger címen. És most végre itt a borító is! (Ne haragudjatok, a fülszöveget most az esetleges spoilerek miatt nem fordítanám, de aki esetleg itt jár már, az nyilván tud angolul, ezért úgy másolom.)Habár szerintem még mindig magasan az első részé a legszebb borító, azért még mindig örülök, hogy végre, annyi idő után Richelle Mead is kapott szép borítót a sok borzalom után - kint is, nálunk is. 


A fülszöveg:

Meet Tamsin, the Glittering Court’s hard-angled emerald. Her outsized aspirations make her a fierce competitor, rising to the top of the ranks. But when the ship she boards for the New World is tragically lost at sea, she is quite literally thrown off-course.
Each book in the Glittering Court trilogy is self-standing and told from the point of view of one of three girls as they travel to and experience life in the New World, becoming enmeshed in her own adventures and romantic intrigues while also playing a role in her friends’ stories—often in ways that aren’t obvious until the series is complete in The Emerald Sea.

Nincsenek megjegyzések