Breaking News

Itt a Love, Simon teljes előzetese

Ahogyan reggel már meg is írtam, hogy mára várható a Love, Simon előzetese, végre meg is érkezett. A rövid villanások és hangulatkeltő képek után végre itt egy teljes előzetes, amiből a sztori is kiderül. És nem, nem sumákolják el az LMBT szálat, sőt! Az előzetesből teljesen nyilvánvaló, hogy egy srác coming out sztorijával állunk szemben - elhangzik többször szóban is, és láthatjuk Simon gyenge flörtölési kísérleteit is. 

Ennyi alapján kecsegtetőnek tűnik a film, bár azt meg kell jegyeznem, hogy némi ellentmondást érzek a folytatás-könyv sztorijával az egyik bevágott jelenet alapján.

A könyv fülszövege:

Sokak ​szerint a tragédia ott kezdődik, amikor nem jelentkezel ki rendesen a leveleződből, és a féltve őrzött titkaid rossz kezekbe kerülnek. A tizenhat éves Simon Spierrel pontosan ez történt. Martin Addison pedig nem rest megzsarolni a fiút, hogy legyen a randiszervező csicskája, ellenkező esetben közszemlére bocsájtja a mailt a sulis Tumblren, ami köztudottan a Creekwood gimi pletykaközpontja. És akkor apu, anyu, a barátok, a tanárok és legfőképpen Blue is megtudja, hogy Simon MELEG.
Hogy kicsoda bluegreen118? Ezt még maga Simon sem tudja, bár több hete leveleznek haverokról, zenéről, oreozabálásról, vágyakról és félelmekről, no meg arról, hogy milyen ciki is ez a coming out-ügy. Blue valódi kiléte azonban teljes rejtély…
Simonnak fel kell vállalnia az érzéseit, még akkor is, ha az egész suli ezzel szekálja majd, vagy ha otthon kitagadják, hiszen Blue létezik, egy srác, aki csak rá vár, akiért érdemes…


Nincsenek megjegyzések