Breaking News

Nick Bateman lesz a romantikus adaptáció egyik főszereplője

A már nálunk is ismert Rachel Van Dyken The Matchmaker's Playbookjának filmes jogait is megszerezték - ezt már eddig is tudtuk -, és maga az írónő osztotta meg az olvasókkal a jó hírt: már el is készült a forgatókönyv! 

Ezt már eddig is tudtuk, ám most újabb hír érkezett: megvannak a főszereplőink!

És a férfi főszerepet nem más kapta, mint a jóképű Nick Bateman, aki elvileg az Ugly Love adaptációjának is a főszereplője, igaz, akörül nagyon nagy a csend.A könyv fülszövege:

Az első számú Wingman szabály: ne ess bele egy kliensbe se. 
Miután egy baleset véget vetett a karrierjének, a korábbi NFL-es Ian Hunter visszatér a kampuszra - és kész, hogy újra elinduljon a játék. Mint az egyik zseni a Wingmen vállalkozás mögött, ami egy sikeres és titkos, szájhagyomány útján terjedő randiszolgáltatás, a nőkkel kapcsolatos képességeit latba veti a reménytelen szerelmesek kedvéért. De amikor Blake Olson fordul a Wingmenhez, Ian megkapja a valaha volt legreménytelenebb kliensét.
A nyúlott melegítőjétől kezdve a cipők terén fennálló szerencsétlen választásaiig, Blake-nek csodára van szüksége, hogy meghódítsa a srácot, aki tetszik neki. De legalább most maga mellett tudhat egy profi kerítőt, aki segít neki megküzdeni a lehetetlen esélyekkel. Ian tudja, hogy a tanácsai és egy átalakítás sikeressé tehetik Blake-et a feladatban. Csakhogy miközben Blake kész katasztrófából igazi bombanővé válik, Ian rájön, veszélyesen közel áll ahhoz, hogy megszegje a legfontosabb szabályt...

Szerintem nagyon jól hangzik, remélem, hamarosan olvashatjuk magyarul is, és a filmre is rettentő kíváncsi vagyok.

Nincsenek megjegyzések