Breaking News

Cover Reveal - Tara Sivec: Nyűgök és nyalánkságok

Már elég régen jelentkeztem klasszikus értelemben vett Könyvmolyképző borítóleleplezéssel, ám most befutott egy saját borítójuk, méghozzá a Csokoládéimádók sorozat harmadik részéé!

Tudhatjátok, hogy én imádom ezt a sorozatot, a Csábítások és csemegék értékelésemet itt, az Életek és édességek értékelésemet pedig itt olvashatjátok.

Úgyhogy következzen a Nyűgök és nyalánkságok fülszövege és friss, magyar borítója!

Fülszöveg:


„Örökkön-örökké”-bonbon!
Drew-t és Jennyt éveken át irigyelték a barátaik zabolátlan szexuális életük miatt… illetve, dehogyis! Leginkább hányni tudtak volna miattuk.
Két gyerek mellett, túlhajszolt életük során most először, Drew és Jenny nem találja a közös hangot a hálószobában. Drew semmitől sem riad vissza, hogy egykor szenvedélyes feleségét újra becserkéssze, Jenny pedig bármit megtenne, hogy végre átaludhassa az éjszakát.
Carter és Claire, Jim és Liz minduntalan (és hasztalanul) a tanácsaikkal bombázzák a sorsával elégedetlen párt, mert szeretnék, ha rendbe jönne a régebben boldog Drew és Jenny élete.
Vajon a Csokoládéimádók harmadik, befejező részében megtalálják a kiveszni látszó tüzet a házasságukból, vagy a helyzetük még annál is kényesebb, mint amikor Jenny mézzel öntötte le Drew-t, aki egy fára ragasztotta
Kövesd a történetüket és dobd fel a napod!

>>> Rendeld innen <<<

>>> Tedd a kívánságlistádra <<<
A szerzőről:Az USA Today bestseller írónő Tara Sivec saját magát édesanyaként, sofőrként, cselédként, kisrendű szakácsként, bébiszitterként és a szarkazmus szakértőjeként írja le. Ohióban lakik férjével, és két gyermekével. Várakozással tekint arra a napra, amikor mindhárman felnőnek, és kiköltöznek.

A humoros New Adult témában alkotó írónőtől itthon a Csokoládéimádók sorozat jelent meg a Könyvmolyképző Kiadónál.

Nincsenek megjegyzések