Breaking News

Végre érkezik magyarul az Ugly Love Colleen Hoovertől!

Az Ugly Love megjelenése régóta a levegőben lóg, de a kiadó valószínűleg a filmhez akarta igazítani a megjelenést, mert sorban érkeztek Colleen Hoover ennél újabb regényei is.

Viszont a filmből nem tudom, lesz-e még valami, mostanában elég nagy a hallgatás körülötte, így a kiadó végül úgy döntött, nem vár tovább: érkezik magyarul az Ugly Love, Csúf szerelem címen, megjelenésnél idén nyár szerepel.




A történetet én már olvastam angolul. Az a nagyon érdekes, hogy elsőre úgy tűnhet, van egy kis A szürke ötven árnyalata beütése, és erre egyébként a filmhez készült teaserben is rájátszottak. Valójában viszont, bár erotikusabb alappal indul, mint a Hoover könyvek többsége, az írónőtől nem meglepő módon nagyon mély történet született. És van benne egy csavar...

Íme a hivatalos magyar fülszöveg:

Ha meg akarod szegni a szabályokat, készülj fel rá, hogy összetörik a szíved.
Amikor Tate Collins találkozik Miles Archer pilótával, tudja, hogy ez nem szerelem első látásra, sőt, még barátságnak is kevés. Az egyetlen, ami összeköti őket, a tagadhatatlan, kölcsönös fizikai vonzalom. Amikor a vágyaik felszínre törnek, rájönnek, hogy tökéletes párt alkotnak. A férfi nem akar szerelmet, a nőnek pedig nincs ideje rá, így nem marad más, csak a szex. A kapcsolatuk meglepően jól működik, amíg Tate betartja Miles két szabályát:
Ne kérdezz a múltról!
Ne várj semmit a jövőtől!
Eleinte úgy tűnik, tudják kezelni a helyzetet, de aztán gyorsan ráébrednek, hogy semmi sem olyan egyszerű, mint hitték. A szív érzelmekkel telik meg. Az ígéretet megszegik. A szabályok összekuszálódnak. A szerelem csúf fordulatot vesz.
Az őszinte szerelem, a testi vágy és titokzatos múlt örök harcának története.
Vesd bele magad!

Ha valaki esetleg egy kis ajánlóra vágyna, érdemes megnézni a filmhez készült teasert is, amiben Nick Batemant láthatjuk.

Annak idején készítettem rá feliratot, szóval ha bekapcsoljátok a Youtube felirat funkcióját, itt az is lesz rajta:


Nincsenek megjegyzések