Breaking News

Leleplezték az újabb A halál szépséges szolgálólányai sorozat könyvet!

Korábban már írtam róla, hogy kiegészítő sorozatot kap a nálunk a Maxim gondozásában megjelent A halál szépséges szolgálólányai sorozat.

Én ennek a hírnek már csak azért is örülök nagyon, mert imádtam az eredeti trilógiát:

ÉRTÉKELÉSEIM


Az új sorozat egy duológia lesz, az első rész, a Courting Darkness 2019. február 5-én jelenik majd meg. 

Sybella rajongói örülhetnek, ő lesz a főszereplőnk, de új szolgálólánnyal is találkozhatunk.

Most leleplezték a kötet fülszövegét és borítóját is, valamint itt egy rövid részletet is olvashatunk.

Ami a borítót illeti, kicsit sajnálom, hogy nem követik a korábbi, már bevált sémát - bár tény, hogy azt is megértem, ez a mostani borító jobban megfelel a mostani borítódivatnak. 

Íme:




A fülszöveg nyers fordítása:

A Halál nem a vég volt, hanem csupán a kezdet...
Sybella mindig a legkeményebb volt a Halál lányai közül, arra képezték ki, hogy Szent Mortain szolgálójaként igazságot szolgáltasson. De most új küldetése van. Kétségbeesetten próbálja védeni két húgát a családtól, ami majdnem elpusztította mindegyiküket, így beleegyezik, hogy a hercegnőt Franciaországba kísérje, ahol ellenségek gyűrűjében találja magát. Az egyetlen reménysugarukat Sybella novíciatársai jelentik, akiket évekkel korábban álcáztak és rejtettek el a francia udvarban - már persze, ha Sybella képes megtalálni őket.
Genevieve már oly sok éve rejtőzködik, hogy már szinte nem is emlékszik, ki ő igazából és miért is kell harcolnia. Az egyetlen vigasza egy eltitkolt rab, akiről láthatóan még a saját őrei is megfeledkeztek. Amikor beüt a tragédia, nincs más választása, mint a saját kezébe venni a dolgokat - még ha ez azt is jelenti, hogy semmibe kell vennie az évekkel korábban kapott utasításokat.
Ahogy Sybella és Gen útjai egyre jobban keresztezik egymást, kockáztatnak mindent, ami szent a számukra. Időben megtalálják vajon egymást vagy a világaik összeütköznek és elpusztítanak mindent, ami fontos nekik? 

Nincsenek megjegyzések