Breaking News

Wattpad sztoriból lett romantikus YA film - Itt a The Kissing Booth előzetese

Beth Reekles alig tizenöt éves volt, amikor a Wattpaden befutott a The Kissing Booth című története, amelyre aztán a Penguin Random House is felfigyelt.

Korábban már írtam róla, hogy ez még csak a kezdet volt, ugyanis a sztori jogai is elkeltek. A film végül el is készült, Netflix lett belőle, most futott be az első előzetes.

Íme:Én a magam részéről imádni szoktam az ilyen sztorikat, de bevallom, most valahogy nem sikerült megbékélnem a szereplőkkel. Különösen a főszereplő lány taszít valamiért, ráadásul kicsit vicces, hogy a srác hóna alatt sétál kettővel - oké, oké, a kommentekből már megtudtam, hogy való életben is együtt vannak, de attól még nekem nem az igazi ez a páros. 

És az előzetes alapján a legjobb barátok között sem érzem igazán a kémiát.

Mindenesetre egy esélyt adok neki, meglátjuk.


A regény nálunk is megjelent, a Manó Könyvek gondozásában.


Fülszöveg:Egyetlen csók… mégis mindent fenekestől felforgat…
Amikor az iskola Tavaszi Karneválján Elle csóksátrat nyit, úgy hozza a sors, hogy az ajka összeforr Noah-éval, és ettől Elle élete fenekestől felfordul. Románcuk azonban korántsem mesébe illő, és Elle joggal tart attól, hogy előbb-utóbb összetörik a szívét… Vajon elnyeri végül Elle a boldogságát?
„Stephenie Meyer 17 éves utódja” – velvet.hu
A Kissing Booth a legnagyobb szenzáció a Wattpad-en: eddig 19 millióan olvasták, és 40 ezren szóltak hozzá. A könyv elnyerte a legnépszerűbb tiniregénynek járó Watty Award-díjat.

1 megjegyzés:

  1. A könyvet nagyon szerettem, de az előzetes..... hát nem tudom. A színészek tényleg nem győztek meg. Főleg a csaj....

    VálaszTörlés