Breaking News

Jennifer Aniston is nyilatkozott végre a Dumplin' film kapcsán

Korábban már megírtam, hogy a nálunk a Maxim gondozásában megjelent Julie Murphy regényből, a Dumplin' - Így kerek az életből is film készül! Sőt, akkor már egy szuper hírrel együtt érkezett a fejlemény: Jennifer Aniston alakíthatja majd a főszereplő édesanyját! Közben az is kiderült, ki alakítja majd a főszereplőt. Aztán meglett Ellen Dryver, a főszereplő legjobb barátnője isvégül pedig még 6 színésszel bővült a szereplőgárda, köztük Dove Cameronnal, aki jelenleg az Utódok harmadik részén dolgozik.

A legutóbb pedig arról számoltam be, hogy nem csak a könyvben van nagy jelentősége Dolly Partonnak, de ő maga is részt vett a film elkészítésében - zenével.

Forrás


Most végre Jennifer Aniston is megszólalt a film kapcsán egy interjúban.

"Az az igazság, hogy ez az egész most már változik. Erről szól a film is. Arról, hogy újra kell definiálnunk, mi a szépség, hogy azt, hogy társadalomként hogyan mutatjuk be a szépséget. Itt az ideje, hogy úgy gondoljunk a szépségre, mintha csak az XS-es méretről meg a fenekünk nagyságáról meg a derekunk körméretől szólna. Ez már idejétmúlt."

A szerepéről is mondott pár szót: "A karakterem egy korábbi szépségkirálynő, aki igazán szórakoztató, de összetört. Ez egy gyönyörű anya-lánya történet. És persze fontos benne a ezen. A Dumplin' tisztelgés Dolly Parton előtt, aki néhány új dalt is írt a filmhez."

Nincsenek megjegyzések