Breaking News

Dolly Parton maga is énekel majd a Dumplin - Így kerek az élet adaptációjában

Akik olvasták a Dumplin - Így kerek az élet könyvet, azok pontosan tudják, milyen nagy szerep jut benne neki Dolly Partonnak.

Így tehát még különlegesebb, hogy maga Dolly Parton is dalokat szerez a film soundtrackjére. Októberben még csak a főcímzenéről szóltak a hírek, most viszont valami sokkal menőbb derült ki. 

Forrás


Tulajdonképpen egy egész albumnyi szám érkezik a filmhez, ugyanis Dolly Parton a film forgatókönyvírójával-producerével, Linda Perryvel összefogva megírták a teljes soundtracket!

Hat új dalt szereztek, emellett pedig összefogtak néhány művésszel, akik Parton már korábban megjelent dalaiból készítenek majd feldolgozást. Azt egyelőre nem tudni, pontosan kikről van szó.

Korábban már megírtam, hogy a nálunk a Maxim gondozásában megjelent Julie Murphy regényből, a Dumplin' - Így kerek az életből is film készül! Sőt, akkor már egy szuper hírrel együtt érkezett a fejlemény: Jennifer Aniston alakíthatja majd a főszereplő édesanyját! Közben az is kiderült, ki alakítja majd a főszereplőt. Aztán meglett Ellen Dryver, a főszereplő legjobb barátnője is, végül pedig még 6 színésszel bővült a szereplőgárda, köztük Dove Cameronnal, aki jelenleg az Utódok harmadik részén dolgozik.

Nincsenek megjegyzések