Breaking News

Újabb 6 színész csatlakozott a Dumplin' adaptációjához

Alig néhány napja írtam róla, hogy újabb szereplő csatlakozott a Dumplin' adaptációjához, máris újabb hírek érkeztek a film háza tájáról.

Rögtön hat színész csatlakozott a filmhez, amiben Jennifer Aniston is szerepel majd: Luke Benward (Still The King), Dove Cameron (Liv and Maddie) Bex Taylor-Klaus (Arrow), Maddie Baillio (Hairspray Live!), Georgie Flores (Famous In Love) és Ginger Minj (RuPaul’s Drag Race).Habár a Deadline hírében arról nincs szó, hogy melyik színész kit alakíthat majd, az írónő két szerepről már lerántotta a leplet: Luke Benward alakítja majd Bót, a srácot, akibe a főszereplő, Willowdean belezúgott. Ginger Minj pedig Millie lesz.

A filmes jogokat még 2015-ben vette meg a Disney, amikor a könyv megjelent. Aztán hosszú hallgatás következett, még akkor is, amikor a film bekerült az "in development" majd a "pre-production" fázisába. Azt tudtuk, hogy a film forgatókönyvét Kristin Hahn írta, aki producerként is tevékenykedik a filmnél. Utóbbiban Michael Costigan csatlakozik mellé executive producerként, aki korábban például a Túl a barátságon filmen is dolgozott már. 

A film rendezője az az Anne Fletcher lesz, akit már ismerhetünk jól sikerült csajos filmekből, például ő rendezte a 27 idegen igen és a Nász-ajánlat filmet is.Fülszöveg:

Willowdean Dickson, azaz Dundika, ahogy exszépségkirálynő anyukája hívja, mindig jól érezte magát a bőrében. Hogy mit gondol a tökéletes bikinialakról? Azt, hogy vegyél egy csini darabot, és vedd fel, akárhogy nézel is ki. Barátnője, Ellen – a tökéletes amerikai lány – mindig mellette állt, és semmi problémájuk nem volt… egészen addig, amíg Will el nem vállalt egy munkát a helyi gyorsétkezdénél. Ott találkozott a szexi magániskolás exsportolóval, Bóval. Willt nem is lepi meg, hogy vonzódik a fiúhoz, de az már igen, hogy a dolog kölcsönös. Ahelyett, hogy Will ettől még magabiztosabbá válna, kételkedni kezd magában. Végül úgy dönt, úgy szerzi vissza régi önmagát, hogy megteszi a legrémisztőbb dolgot, amit csak el tud képzelni: jelentkezik a Miss Clover City szépségversenyre, hogy megmutassa, pontosan annyira megérdemli azt, hogy ott álljon, mint a sok vékony lány. Ezzel egész Clover Cityt megdöbbenti – talán a legjobban épp saját magát.

Nincsenek megjegyzések