Breaking News

Újabb szereplőt talált a Dumplin'

Korábban már megírtam, hogy a nálunk a Maxim gondozásában megjelent Julie Murphy regényből, a Dumplin' - Így kerek az életből is film készül! Sőt, akkor már egy szuper hírrel együtt érkezett a fejlemény: Jennifer Aniston alakíthatja majd a főszereplő édesanyját! Közben az is kiderült, ki alakítja majd a főszereplőt.

Most újabb szereplőről hullt le a lepel! Odeya Rush is csatlakozott a csapathoz, méghozzá Ellen Dryver, a főszereplő legjobb barátnőjének szerepében.

A színésznőt már ismerhetik az adaptációk rajongói, ugyanis szerepelt Az emlékek őrében és a Libabőrben is.



A filmes jogokat még 2015-ben vette meg a Disney, amikor a könyv megjelent. Aztán hosszú hallgatás következett, még akkor is, amikor a film bekerült az "in development" majd a "pre-production" fázisába. Azt tudtuk, hogy a film forgatókönyvét Kristin Hahn írta, aki producerként is tevékenykedik a filmnél. Utóbbiban Michael Costigan csatlakozik mellé executive producerként, aki korábban például a Túl a barátságon filmen is dolgozott már. 

A film rendezője az az Anne Fletcher lesz, akit már ismerhetünk jól sikerült csajos filmekből, például ő rendezte a 27 idegen igen és a Nász-ajánlat filmet is. (Én mindkettőt nagyon szeretem, úgyhogy bizakodó vagyok.)

Nincsenek megjegyzések