Breaking News

Újabb Vörös Pöttyös mesefeldolgozás - jön az Éjféli bál "folytatása"

Évekkel ezelőtt jelent meg magyarul a Vörös Pöttyös sorozatban az Éjféli bál, aminek a borítójába első látásra beleszerettem. 
A könyvet is olvastam, érdekes hangulatú mesefeldolgozás volt, egyszerre varázslatos, mesei és történelmi. 

Úgyhogy én a magam részéről nagyon is kíváncsi vagyok a "folytatására", ami egy újabb meséből indul ki. 

Íme a fülszöveg:

Az egyik átok… a másikhoz vezet.
Miután hosszú évekig átok kényszerítette, hogy minden éjszaka táncra perdüljön, Pipacs hercegnő esküvel megfogadta, hogy soha többé nem húz tánccipellőt a lábára. Éppen ezért csupán vonakodva vállalkozik arra, hogy részt vesz a királyi csereprogramban, amit édesapja a szomszédos országok uralkodóival együtt ötlött ki.
Először nem is tűnik olyan rossznak az élet a távoli Bretonban, főleg mivel felbukkan egy jóképű herceg, aki a barátságát kínálja… sőt talán még többet is. Ám egy Eleonora nevű szegény szolgálólány is megjelenik a színen, és szemet vet a hercegre. Vajon melyik lány fogja elnyerni a szívét? És vajon ki áll a káprázatos báliruhák és cipellők mögött, amikben a nincstelen Eleonora parádézik a bálokon? Csak Pipacs hercegnő lát át a mágián, ami a királyság összes többi lakóját bűvöletben tartja. Mivel egy átkot már sikerült legyőznie, ő a legmegfelelőbb arra, hogy egy másikkal is megbirkózzon.

A megjelenés valamikor idén várható.

Nincsenek megjegyzések