Breaking News

Befutott A kalózkirály lánya magyar borítója és fülszövege

Ujjongás, ujjongás, ujjongás!

Bevallom, nagyon-nagyon szurkoltam a Daughter of the Pirate King magyar megjelenéséért, és azt hiszem, nyugodtan állíthatom, hogy a kezdetektől anyáskodtam kicsit a megjelenése felett, az ajánlástól a borítókampányig.

Most pedig már olvastam is, és annyit mondok: kalózooook!

Egyébként a kötet 4-es értékeléssel bír Goodreadsen közel 19.000 értékelés mellett, ami azért nem semmi. Hamarosan mi is érkezünk a blogturnéjával és akkor az én véleményemet is olvashatjátok róla.

Addig is itt a borító, lehet gyönyörködni - alant pedig a fülszöveg olvasható.


Tricia Levenseller Daughter of the Pirate King A kalózkirály lánya



A magyar fülszöveg:

Bőven lesz még idő, hogy jó alaposan elagyabugyáljam, miután megszereztem, amiért jöttem.
A tizenhét éves Alosa kapitány titkos küldetésre indul, hogy megszerezze a legendás kincshez vezető ősi térképet. Szándékosan elfogatja magát az ellenséggel, ugyanis át akarja kutatni a hajójukat.  Alosa könnyedén kifogna a könyörtelen kalózlegénységen, ha nem állna az útjába a fiú, aki elfogta – a meglepően agyafúrtnak bizonyuló és aljas mód jóképű elsőtiszt, Riden. Persze nincs mitől tartani, ugyanis Alosának van néhány trükk a tarsolyában, és egyetlen magányos kalózhajó nem állhat a kalózkirály lányának útjába.
Tricia Levenseller első regénye, bővelkedik akcióban, kalandban, romantikában, sőt, még némi varázslat is keveredik a nyílt tengeren játszódó, magával ragadó történetbe.
Vitorlát bonts! Tengerre fel!
Repülj vele a kalandok és érzelmek tengerén!

Nincsenek megjegyzések