Breaking News

Eddie Redmayne-nek ugyanaz a kedvenc Harry Potter bekezdése, mint nekem - És fel is olvassa!

Nem csak a Legendás állatok: Grindelwald bűntettei kampánya folyik jelenleg, de Amerikában a Bölcsek köve megjelenésének 20. évfordulóját is ünneplik.

Eddie Redmayne Bölcsek köve felolvasás




Ennek örömére megkérték Eddie Redmayne-t, hogy olvassa fel a kedvenc bekezdését az első HP könyvből.

Nos, már amikor kinyitotta a könyvet, nagyon reméltem, hogy az lesz, amit szeretnék - ugyanis nagyon elöl nyitotta ki a kötetet. És tényleg!

Úgyhogy érezzétek ti is a borzongást, ami engem mindig átjár, amikor elolvasom ezt a bekezdést - annyi minden benne van!

Bemásolom nektek magyarul is a videó alatt, hogy tudjátok követni úgy is.





Röpke fuvallat rezegtette meg a gondosan ápolt sövények leveleit a tintafekete ég alatt megbúvó, néma Privet Drive-on, amelyet máskor messze elkerültek a meglepő dolgok. A pokróccsomó mélyén Harry Potter a másik oldalára fordult. Apró kezével megmarkolta a róla eligazítást adó levelet, és békésen aludt tovább. Nem is sejtette, hogy ő különleges, híres ember, hogy más, mint a többiek. Arra sem számított, hogy néhány óra múlva Dursleyné sikoltására riad majd fel, mikor az aszszony a tejesüveggel a kezében kinyitja az ajtót; fogalma sem volt róla, hogy unokabátyja, Dudley hosszú hetekig folyton szurkálni és csipkedni fogja... és persze azt sem tudhatta, hogy azokban a percekben titkos összejövetelek résztvevői szerte az országban magasra emelik poharukat, és fojtott hangon így szólnak: "Harry Potterre - a kisfiúra, aki túlélte!"

Nincsenek megjegyzések