Breaking News

Itt a The Cruel Prince magyar borítója és fülszövege!

Azt hiszem, sokan vártunk már erre a hírre, kevesen vagyunk ugyanis, akik még nem találkoztak Holly Black The Cruel Prince című könyvével.

Akik követnek külföldi YA bloggereket, Instagram oldalakat, kint könyves meglepetéses dobozokat, azokkal tutira szembejött már néhányszor ez a kötet, és nálunk is zajlott már vele kapcsolatban egy borítószavazás a Vörös Pöttyös oldalon.

És hát legyünk őszinték: ebbe a borítóba nem lehet nem beleszeretni. Ráadásul azóta már a folytatás is megjelent kint, és az is legalább ilyen gyönyörű.

Emellett a belbecsben is bizakodhatunk, ugyanis jelenleg 4,19-es indexe van Goodreadsen, ami elképesztően jó, főleg annyi értékelés mellett, amennyit kapott.

Szóval tessék felkötni a gatyát, érkezik Holly Black A kegyetlen hercege, a borítón egyébként Leigh Bardugo ajánlásával!

Ó, és szeretném felhívni a figyelmet még valamire: egy extra novella is helyet kapott a magyar kiadásban!


Holly Black The Cruel Prince A kegyetlen herceg


Fülszöveg:

Persze hogy olyan akarok lenni, mint ők. Gyönyörűek, égi tűzben kovácsolt pengék. Örökké élnek. És Cardan közülük a leglenyűgözőbb. Őt gyűlölöm legjobban. Annyira gyűlölöm, hogy néha még levegőt venni is elfelejtek, amikor őt nézem.
Egy szörnyű reggelen Jude és a nővérei végignézik, ahogy lemészárolják a szüleiket. A félelmetes gyilkos mindhárom lányt elrabolja, és Tündérföldére, a nagykirály udvarába viszi. Jude-ot csúfolják és kínozzák a halandósága miatt, és hamarosan rádöbben, ahhoz, hogy életben maradjon ebben a kiszámíthatatlan, veszélyes új világban, éppolyan okosnak, agyafúrtnak és hamisnak kell lennie, mint maguknak a tündéreknek.
Csakhogy a hatalomhoz vezető lépcsőfokokat sötét árnyak és árulás lengi körbe. Ráadásul szembe kell néznie a dühítő, arrogáns, ám karizmatikus Cardan herceggel. A lehető legóvatosabban kell eljárnia.
A bestsellerszerző Holly Black magával ragadó, a szó minden értelmében varázslatos új YA regénye.
Hagyd, hogy elbűvöljön!

Nincsenek megjegyzések