Breaking News

Kimaradt jelenet a Lady Midnight - Éjfél kisasszonyból

Cassandra Clare nem aprózza el a Gonosz fortélyok utolsó része előtti kampányt, most megint kaptunk tőle egy kis meglepetést.




Ezúttal nem egy újabb részletet a Queen of Air and Darknessből, hanem egy kis kimaradt részletet a sorozat első részéből, a Lady Midnightból.

Íme:

Akkor ez most mit jelent számunkra? - kérdezte Livvy. - Ez a kötelék a Blackthornokhoz? - Idegesen Julesra nézett. - Mit jelent, hogy az a nő, Belinda, tudott Athur bácsiról?
- Azt jelenti, hogy többen tudnak erről és próbálják majd felhasználni ellenünk - felelte Julian. - De azt is jelenti, hogy közel járunk, közel a válasz, különben nem fenyegetnének minket.
- De nem érezzük magunkat közel - jelentette ki Emma, nyilvánvalóan frusztráltan. - Legalábbis én nem. Olyan érzésem van, mintha a sötétben tapogatóznánk. Mitől indultak most be? Miből gondolják, hogy többet tudunk, mint amennyit?
- Rájöttek, hogy ott voltunk a lottónál - felelte Cristina. - Talán azért pánikolnak, mert tudjuk, kik voltak ott.
- De nem tudjuk - nyögte Emma. - Tudjuk, hogy ott volt egy rakás filmproducer, akik folyamatosan Blackthornokról szövegeltek, meg arról, hogy valakit vissza akarnak hozni a halálból.
- Vajon a filmproducerek kit akarnának visszahozni a halálból? - kérdezte Ty.
- Marilyn Monroe-t? - vetette fel Livvy.
- Brad Pittet - dobta be Drusilla
- Brad Pitt még él - mutatott rá Emma.
- Bizonyítsd - vágta rá Ty.

Nincsenek megjegyzések