Breaking News

Cassandra Clare üzenete Alec születésnapjára + új Cassandra Jean alkotás

Tegnap, vagyis szeptember 12-én volt Alec születésnapja, erről pedig természetesen Cassandra Clare sem feledkezett meg.




Az alkalomra kaptunk egy új alkotást Cassandra Jeantől, amin Alecet láthatjuk a szerettei körében - mármint, néhány hozzá közelálló körében. Robert, természetesen Magnus és Jace közvetítik az üzenetet, amit Cassandra Clare megfogalmazott:

SZERETNEK. TÉGED.
Ez a legjobb üzenet, amire gondolni tudtam Alec születésnapjára. Alec, drágám, emlékszem, amikor kitaláltalak és szerettelek, amikor még senki más nem találkozott veled; emlékszek, hogy az egyik legjobb barátomra gondoltam, aki már nem volt velünk, és meg akartam adni neki a boldog befejezést, ami neki soha nem adatott meg.
Alec, eléred a Holdat és a csillagokat, megkapod a vezetést, amit megszolgáltál és a férfit, akit szeretsz. És még mindig annyi tapasztalat vár rád. :)

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én megkönnyeztem ezt az üzenetet. Olyan gyönyörű és szívhezszóló, egyszerre szeretném magamhoz ölelni Alecet, Cassie-t, Cassie eltávozott barátját és... kicsit mindenkit. 

Emellett... szívből remélem, hogy ez még sok-sok boldog pillanatot jelent Alec és Magnus számára, dacára a bonyodalmaknak és nehézségeknek, amikkel szembe kell nézniük most a Gonosz fortélyok sorozatban. Ha Alec megkapja azt a bizonyos happy endet, akkor nem tolhat ki velünk Cassie, nem igaz?

Nincsenek megjegyzések