Breaking News

Cersei spoiler az új Trónok harca előzetesben?

Úgy hagytuk ott a legutóbbi évadot, hogy Cersei gyermeket vár.

Ez pedig már önmagában egy sor kérdést felvetett, leginkább a prófécia miatt, ami szerint Cerseinek csak három gyermeke születik.




De persze mindenkiben rögtön felmerült, hogy lehetséges, Cersei már nem ad életet a gyermekének: elvetél, vagy esetleg ő maga is meghal, mielőtt megszületne a gyerek.

A friss Trónok harca előzetes azonban felveti a kérdést: már tudjuk is a választ?

Cersei az előzetes egy jelenetében nagyon feltűnően bort kortyolgat - persze lehetne, hogy ez nem bor, de Twitteren megerősítették, hogy az.





Cersei persze nagyon sokszor iszik bort, és még arra is gondolhatnánk, a Trónok harca világában nem fektetnek túl nagy hangsúlyt arra, várandós nők isznak-e bort vagy nem. Így könnyen legyinthetnénk a jelenetre.

Viszont volt az a bizonyos Cersei-Tyrion jelenet - és hiába látjuk rengetegszer bort inni Cerseit, és hiába vedeli a bort Tyrion, Cersei bizony nem iszik - majd nagyon látványosan a hasára teszi a kezét.





Lehetséges, hogy ez a borivás most azt jelenti, hogy Cersei elvetélt?

1 megjegyzés:

  1. Cerseinek a sorozat szerint négy gyereke született. Beleírtak pluszban egyet, egy fekete hajú fiút, aki eszerint tényleg Roberttől volt - Catelynnek mesélt róla még az első évadban. (Talán akkoriban még nem akarták belevenni a jóslatot a történetbe.)

    VálaszTörlés