Breaking News

Itt a Tolkien életrajzi film második előzetese!

Az életrajzi film Tolkien életének korai éveit dolgozza fel, ahogy szerelmes ifjú katonaként hazatér a világháborúból. A sztoriban főként arra koncentrálnak majd, hogyan talál rá a barátokra, szerelemre és a művészi inspirációra egy csapat iskolatársa társaságában.Egy előzetest kaptunk már a filmhez, és most itt az újabb!

A filmet Dome Karukoski rendezi, a forgatókönyvért pedig David Gleeson volt a felelős. 

Tolkient az Eleven testekből és az X-Men filmekből is ismert Nicholas Hoult (érdekesség, hogy Nicholas Hoult nem most alakít először legendás szerzőt: ő játszotta a Zabhegyező szerzőjét is, a film előzetesét itt nézhetitek meg)Tolkien feleségét, Edithet pedig nem más alakíthatja majd, mint Lily Collins, aki többek között a Csontváros és az Ahol a szivárvány véget ért adaptációjában is szerepelt, idén pedig Golden Globe-ra is jelölték. (Hamarosan pedig egy újabb adaptációban láthatjuk, A nyomorultak első előzetesét itt nézhetitek meg.)

Tolkien és felesége története amúgy is legendás, hiszen Edith ihlette a Gyűrűk ura világának egyik legszebb szerelmi történetét, amiről a Legendás szerelmek bejegyzésemben olvashattok bővebben.

A Fox Searchlight és a Chernin Entertainment most bejelentették, hogy a film premierje május 10-én lesz.

Íme az előzetes:


Nincsenek megjegyzések