Breaking News

Már tudjuk, mikor érkezik a Mielőtt megismertelek 3. része magyarul!

Angolul már megjelent Jojo Moyes Mielőtt megismertelek sorozatának váratlan, harmadik kötete, ám a magyar megjelenés elég bizonytalan volt.

Olvasói kérdésre viszont most elárulta a Cartaphilus, hogy a kötet megjelenése nyárra várható, és hamarosan előrendelhető is lesz.
Az új regény Lou kalandjait követi, aki New Yorkba indul, és választania kell a régi élete és az új között, ami előtte áll. 

Az írónő így mesélt a döntésről: 

"Mindig tudtam, hogy ha egyszer elkötelezem magam a Mielőtt megismertelek folytatása mellett, lesz egy harmadik könyv is. Innentől már egyértelműen trilógiaként láttam a sorozatot. Az, hogy újra Lou-val tölthettem az időt, igazán szórakoztató volt, és az is, hogy egy új országba, egy teljesen új világba lökhettem, egy titkokkal teli házba. A szokásos humorával és érzékenységével alapvető kérdéseket kell feltennie magának, például azt, hogy az Atlanti-óceán melyik partjára tartozik. Remélem, az olvasók is annyira élvezik majd ezt az új kalandot, mint amennyire én élveztem a megírását." 

Az új kötet fülszövege magyarul (de nem a hivatalos magyar fülszöveg):

Louisa Clark azért érkezik New Yorkba, hogy új életet kezdjen, és meggyőződése, hogy képes magához ölelni ezt az új kalandot és életben tartani a kapcsolatát is Mentős Sammel, a többezer mérföld távolság ellenére. A szupergazdag Gopnik család életébe csöppen: Leonard és jóval fiatalabb felesége, Agnes és egy megszámlálhatatlan tagú személyzet vár rá. Lou eltökélte, hogy a legtöbbet hozza ki ebből a tapasztalatból, és beleveti magát a munkájába és New Yorkba, ebben a kivételezett világban.
Mielőtt egyáltalán sejtené, mi történik, Lou New York elitjébe keveredik, ahol találkozik Joshua Ryannel, aki visszaidézi a múltat. A Still Me-ben Lou próbálja egyben tartani világának két szeletkéjét, közben pedig súlyos titkokat hordoz - nem is mind az övé -, amelyek katasztrofális módon változtathatják meg az életét. És amikor a helyzet fokozódik, fel kell tennie magának a kérdés: Kicsoda Louisa Clark? És hogyan tartasz egyben egy szívet, ami egyszerre két helyen érzi otthon magát?


Nincsenek megjegyzések