Breaking News

Érkezik a Simon és a Homo sapiens-lobbi folytatása!

Mostanában többször volt már szó az oldalon a Simon és  Homo sapiens-lobbiról, mivel úton van belőle a film Love, Simon címen. 

Ám a jó híreknek nincs ezzel vége!

Az olvasók már találkozhattak Leah Burke-kel a könyvben - őt alakítja majd a Tizenhárom okom voltból már ismert Katherine Langford a filmben. És most a szereplő megkapja a saját könyvét is!

A hírt Becky Albertalli és első főszereplője, Simon Spier születésnapján leplezte le az Epic Reads. Ezzel együtt pedig rögtön kaptunk fülszöveget és borítót is!



Fülszöveg:

Amikor a dobolásról van szó, Leah Burke aztán érzi a ritmust - de a való élet általában nem ilyen kiszámítható. 
Igazi anomália még a barátai között is: egy egyedülálló, fiatal anyuka egyetlen gyermekeként az élete szükségszerűen kevesebb kiváltsággal van tele, mint a többieké. Imád rajzolni, de túl kevés az önbizalma, hogy másoknak is megmutassa. És bár az édesanyja tudja, hogy biszexuális, képtelen összegyűjteni a bátorságát, hogy elmondja a barátainak - még a nyíltan meleg legjobb barátjának, Simonnak se.
Úgyhogy Leah tényleg nem tudja, mihez kezdjen, amikor szilárdnak hitt baráti körük váratlan módon kezd széttörni. A szalagavatóval és az egyetemmel a látóhatáron egyre nagyobb a feszültség.
És Leah számára aztán tényleg nehéz eltalálni a megfelelő hangot, ha az embereket, akiket szeret, veszekednek - különösen, ha rájön, hogy egyiküket talán jobban szereti, mint gondolta.

A Leah On The Offbeat április 24-én jelenik meg.  

De azért lesz még addig új Albertalli kötet, érkezik a filmborítós Simon és a Homo sapiens-lobbi.

Nincsenek megjegyzések