Breaking News

Befutott a Könyvmolyképző magyar fülszövege a könyvhöz, amiből Tom Hollanddel készül film!

Korábban már megosztottam a hírt, hogy a Könyvmolyképző lecsapott ennek a könyvnek a jogaira, de most már érkezik is, ugyanis felkerült a kiadó webáruházába - magyar fülszövege már van is, borítója egyelőre nincs.

A második világháborús történet idén májusban jelent meg, és máris több mint 30.000 értékeléssel és 4,42-es tetszési indexszel büszkélkedhet Goodreadsen.

Ami még rettentő izgalmas: film is készül belőle, főszerepben Tom Hollanddel!





Fülszöveg:

A II. világháborús Olaszországban a szerelemért megérte kémnek állni.

Egy elfeledett hős igaz története. A USA Today és a #1 Amazon Charts bestsellere, A skarlát ég alatt egy fiatalember elképesztő bátorságának és alkalmazkodóképességének diadalmas, epikus története a történelem egyik legsötétebb időszakában.

Pino Lellát nem érdekli a háború, sem a nácik. Ő csak egy átlagos olasz kamasz, aki főként a zenével, a jó ételekkel és a lányokkal törődik, de ártatlanságának napjai meg vannak számlálva. Amikor milánói otthonukat lerombolják a szövetségesek bombái, Pino csatlakozik egy földalatti mozgalomhoz, és zsidókat menekít át az Alpokon keresztül Svájcba. Közben beleszeret a nála hat évvel idősebb özvegybe, Annába, de a történelem viharai szerelmüket sem kerülik el.

Hogy megvédjék a fiukat, Pinót szülei arra kényszerítik, hogy beálljon a német katonák közé – abban a reményben, hogy így távol tarthatják a harcoktól. De Pino megsebesül, és mindössze tizennyolc évesen beosztják sofőrnek Adolf Hitler olaszországi jobbkeze, Hans Leyers tábornok mellé, akit a Harmadik Birodalom egyik legtitokzatosabb és leghatalmasabb parancsnokaként ismernek.

Pino a német hadvezetőségbe beépülve lehetőséget kap, hogy kémkedjen a szövetségeseknek. A fiú a háború és a náci megszállás szörnyűségei közepette titokban harcol a jó oldalán, miközben az Anna iránt érzett szerelme és a megálmodott közös jövő reménye tartja benne a lelket.


Pino 17 évesen:



Pino a könyv dedikálásán:


Nincsenek megjegyzések