Breaking News

A Könyvmolyképzőnél érkezik az újabb szirénes-kalózos YA bestseller - ami ráadásul önálló kötet!

Kint elég nagy sikert aratott már a To Kill a Kingdom című YA kötet, Goodreadsen 4-es körül mozog a könyv több, mint 30.000 értékelés mellett. 

Alexandra Christo fantasyje magyarul az Egy birodalom végzete címet kapta, és azok is örülhetnek neki, akik nem szeretik a sorozatokat, ez ugyanis egy önálló kötet. 




Akik szerették A kalózkirály lányát meg úgy általánosságban a sellős-szirénes tengeri kalandokat, azok nagy eséllyel erre is kíváncsiak lesznek.  A kinti ajánló szerint pedig tökéletes Leigh Bardugo és Sarah J. Maas rajongóinak.

Van egy kis csavarunk is, ami kicsit megkülönbözteti a sztorit a szokásos sémától: ez ugyanis antihős történet (legalábbis annak indul, meglátjuk, mi a vége), ugyanis az egyik főszereplőnk egy gyilkos szirén, aki ártatlan hercegeket csábít a vízbe majd fojtja meg őket. A másik főszereplőnk pedig egy herceg, aki nem túlságosan rajong a címéért, ezért amikor teheti, kalózként él és szirénekre vadászik. És akkor ugye ők ketten összetalálkoznak. 

Borítót egyelőre nem kaptunk, magyar fülszöveget viszont már igen!

Íme:

A HERCEG SZÍVE LENNE AZ IGAZI TRÓFEA.
Lira hercegnő egy királyi családból származó szirén, azok közt is a legveszélyesebb. Tizenhét herceg szív van a gyűjteményében, így hát a víz alatti világban nagy tiszteletnek örvend. Már csak egy szív hiányzik – ám azt elhibázza. Anyja, a Tenger Királynője büntetésből átváltoztatja, mégpedig egy olyan lénnyé, amitől a legjobb undorodik: emberré. Elveszi tőle a bűvös szirénénekkel képességét is, és megparancsolja, hogy a téli napfordulóig vigye el neki Elian herceg szívét, különben ember marad örökre.
Hiába ő a leghatalmasabb emberi királyság trónörököse, Elian herceg csak az óceánon érzi magát igazán otthon. A szirénvadászat pedig a hivatása. Amikor kiment egy lányt az óceán habjaiból, hamar rájön, hogy ő bizony más, mint aminek először hitte. Az idegen megígéri neki, hogy a segítségére lesz, és együtt fogják megtalálni a módját, hogyan pusztítsák el a sziréneket. De vajon megbízhat a lányban? És vajon hány alkuba kell belemennie Elian hercegnek, mire megszabadítja az embereket a legnagyobb ellenségtől?


Pontos megjelenési időpontunk még nincs, de idénre várhatjuk a kötetet.

Nincsenek megjegyzések