Breaking News

Jön az újabb történelmi romantikus a Könyvmolyképzőnél - Hozományvadászok kíméljenek!

Sarah MacLean neve már itthon ismerős lehet a történelmi romantikusok szerelmeseinek, az előző sorozata szintén az Arany Pöttyös kategóriában jelent meg.
Most érkezik A hazárdjáték szabályai sorozat is, ami - ahogy a névből is következtetni lehet - egy korabeli játékbarlang körül forog, illetve a tulajdonosok szerelmi életét mutatja be egyesével.

Az első rész a Hozományvadászok kíméljenek! címet viseli és egy igazi második esély sztori - igaz, az első esély még a főszereplők gyerekkorában volt.

Magyar borító egyelőre nincs, a megjelenés az idei évben várható.

A fülszöveg:

Egy hozományvadász bármire hajlandó, ha el akar érni valamit…
Tíz éve már, hogy Bourne márki a rangján kívül mindenét elveszítette. A rideg és könyörtelen férfi időközben London legelőkelőbb szerencsejáték-barlangjának társtulajdonosa lett, és bármire hajlandó, hogy visszaszerezze örökségét – még arra is, hogy feleségül vegye a feddhetetlen és karót nyelt Lady Penelope Marburyt.
A lady azonban felbontott jegyessége és az alkalmatlan kérőkben bővelkedő, hosszú évek után nem elégszik meg egy unalmas, kényelmes házassággal. Még szerencse, hogy újdonsült férje, a londoni alvilág hercege dúskál a hölgy számára eddig ismeretlen élvezetekben.
Bourne márki azonban megfogadja, hogy távol tartja feleségét a szerencsejáték bűnös világától – ami nehéz feladatnak bizonyul, ugyanis a lady pontosan tisztában van a saját vágyaival, amelyekért bármit hajlandó feláldozni… akár a szívét is.

Nincsenek megjegyzések