Breaking News

Újabb chick-lit érkezik az Arany Pöttyös sorozatba - Olvass, írj és szeress a Seaside-on!

Talán nyáron jobb lett volna ezt a könyvet olvasni, de azért a hideg napokban sem rossz, ha kicsit elkalandozhatunk a jó melegbe.



Az Arany Pöttyös sorozat chick-lit regényei közé érkezik Addison Cole regénye, szerintem azok fogják a legjobban szeretni, akik a Bell Harbor sorozatot - bár még nem olvastam a könyvet, szóval ezt csak a benyomásaim alapján gondolom.

Az értékelései mindenesetre kecsegtetőek, jelenleg 4,01-es Goodreadsen.


Fülszöveg:

Édes Forróság: Seaside-i nyár-sorozatban egy szórakoztató, pajzán és érzelmes baráti társasággal ismerkedhetünk meg, akik nyaraikat Cape Codon töltik. Folyamatosan húzzák egymást, egyáltalán nem tökéletesek: akárcsak te vagy én. Könyörögni fogsz, hogy te is bekerülhess ebbe a baráti körbe!
A bestseller szerző, Kurt Remington élete az írás. Napi tizenkét órát tölt a számítógépe előtt. Ritkán hagyja el tengerparti háza rejtekét, ahol a következő thrillerének befejezésén dolgozik. Egészen addig, amíg a szabad szellemű Leanna Bray majdnem vízbe fullad, amikor a kutyája után veti magát a viharos tengerbe. A férfi kimenti őket, s ezzel tökéletes tervei romba dőlnek. Kurtot idegesíti és izgatja a csinos, rendetlen nő, aki csupa szeszély és spontaneitás, mindent elfelejt, és képtelen megtervezni a napjait.
Leanna azért költözött Cape-re, hogy elindítsa lekvárkészítő vállalkozását, és amíg nem hozza egyenesbe az életét, nem akar férfiakkal foglalkozni. Csakhogy Leanna nem tudja kiverni a fejéből a száznyolcvancenti, vonzóan izmos és rendmániás Kurtot. Csak egy percre akar beugrani a férfihoz, hogy köszönetet mondjon neki, de a délután megtapasztalt forró érzelmek váratlanul új mederbe terelik kapcsolatukat. Kurt és Leanna próbára teszi a törvényt: valóban igaz lenne, hogy az ellentétek vonzzák egymást?
A visszafogott nyelvezetű Olvass, írj és szeress a Seaside-on annak az Olvass, írj és szeress! fülledt erotikájú romantikus regényeknek a könnyed változata, amik ugyancsak Melinda Foster New York Times bestseller szerző tollából származnak.

Nincsenek megjegyzések