Breaking News

Megérkezett a Luxen spin-off sorozat második részének borítója + egy interjú az írónővel

Luc főszereplésével spin-off sorozatot kapott a Luxen széria - erről korábban már sokszor írtam.

Ahogy a második kötet beharangozóját is hoztam nektek, most pedig befutott a The Burning Shadow borítója is!

Sőt, a leleplező Goodreads egy rövid interjút is készített az írónővel, amiből többek között az is kiderül, mely Luxen szereplők visszatérésére számíthatunk még az új könyvben.




Goodreads: Mit szeretsz legjobban a borítóban? 

Jennifer L. Armentrout: Nagyon szeretem ezt a színt. Annyira élő, friss árnyalatok, amik rögtön megragadják a szemet.

GR: Az Origin sorozat hogyan kapcsolódik a Luxen sorozathoz? Milyen sorrendben ajánlod olvasni őket?

JLA: Az Origin széria ugyanabban a világban játszódik, mint a Luxen, és az olvasók találkozhatnak ugyanazokkal a szereplőkkel, beleértve Deamont, Dawsont és Deet, Katet és Archert. De nem feltétlenül kell olvasni a Luxen sorozatot ahhoz, hogy valaki elkezdje a The Darkest Start. Az Origin sorozat megáll a saját lábán, de sok új olvasó ment vissza és kezdte el a Luxen könyvekkel.


GR: Milyen érzés volt visszatérni a Luxen világba?

JLA: Elképesztően izgalmas és picit ijesztő, amikor visszatér az ember egy olyan világhoz, amit az olvasók olyan jól ismernek, és tele van elvárásokkal, különösen mivel a Luxen olvasók annyira kötődtek Daemonhoz és Kathez.
Néha nehéz új sztárokat bemutatni a sztoriban, de remélem, az olvasók élvezni fogják a kis bepillantásokat Daemon, Kat és a többiek életébe. Egyébként pedig kicsit olyan, mint amikor meglátogatsz olyan barátokat és családtagokat, akiket már nem láttál egy ideje, de tök jó újra találkozni velük és tovább tágítani a világot.


GR: Mire számíthatnak a rajongók a The Burning Shadowtól? 

JLA: Az olvasók számíthatnak rá, hogy sok olyan kérdést megválaszol a kötet, ami a The Darkest Star után felmerült, például hogy mi történt Evie-vel, miután megmentették és hogy valójában mit tervez a kormány és az elnök, és még több csajozós szöveget kapunk Luctől.
Az is fontos lesz a kötetben, hogy Evie és Luc próbálnak rájönni, kik is voltak és kik ők jelenleg. A The Burning Shadow nem olyan könnyed, mint az első rész, úgyhogy az olvasók számíthatnak könnyekre is - boldog és szomorú könnyekre is. Mindenki számára megváltozik minden a The Burning Shadowban.

Nincsenek megjegyzések