Breaking News

Megvannak a Pokoli erény film főszereplői - és imádom a férfi főszereplőt!

Arról már írtam, hogy film készül a Passionflixnek köszönhetően a Gabriel's Inferno, vagyis a Pokoli erény könyvből.

Viszont arra nem voltam felkészülve, hogy ilyen izgatott leszek a főszereplővel kapcsolatban. Giulio Berrutit már emlegettem már korábban, mert több olyan filmben szerepelt, amiben imádtam - például az Elisa di Rivombrosa sorozat harmadik évadában, ahol... wow!




A női főszereplő pedig Melanie Zanetti, őt sajnos nem ismerem. 

De így is nagyon izgatott lettem!

Kaptunk egy kis ízelítőt is:





Az első könyv fülszövege:


Sylvain ​Reynard világhódító útjára indult bestsellere felejthetetlen történet egy férfi megváltásáról és egy fiatal nő szexuális ébredéséről.
Gabriel Emerson professzor nappal Danténak, éjszaka pedig a csábítás művészetének a specialistája. Mivel biztos benne, hogy már elnyerte a helyét a Pokol alsóbb bugyraiban, régen lemondott a megváltásról, s értelmetlennek találja, hogy megfossza magát az élet örömteli bűneitől. És hogy minden vágyát kielégítse, beveti közismerten jó megjelenését és kifinomult csáberejét. Ám amikor a hallgatói között feltűnik az okos, csinos és ártatlan Julia Mitchell, akinek fájdalmasan ismerős angyalszemei vannak, minden korábbi cinikus meggyőződése megkérdőjeleződik.
A lány titokzatos bája, visszahúzódó szépsége és veleszületett jósága a végletekig bosszantja a férfi öntelt énjét, ugyanakkor mérhetetlen vonzalmat is ébreszt benne. Pedig jól tudja, hogy számára Julia tiltott gyümölcs. A lány iránti vonzódása és kettejük rejtélyes kapcsolata azonban nemcsak a karrierjét veszélyezteti, hanem olyan útra tereli, ahol elkerülhetetlen a múlt és a jelen összecsapása.

4 megjegyzés:

  1. Sziasztok ! Felkerült a film nagyon jó minőségben . https://www.uwatchfree.ax/2020/05/gabriels-inferno-2020-full-movie/

    VálaszTörlés
  2. Magyarul egyeáltalán nincs fennt sehol se? Több oldalon megnéztem és a felirat szörnyű!!!

    VálaszTörlés
  3. Magyarul nincs fennt sehol se???

    VálaszTörlés