Breaking News

A Maxim egyik őszi újdonságához könyvelőzetes is készült - Ez a Királyi ​élet

Korábban már megosztottam a hírt, hogy a Maxim őszi megjelenései között ott van egy könyv, aminek a megjelenését már nagyon vártam, ugyanis régóta szemezek már vele angolul.

A történet egy alternatív Amerikában játszódik, egy olyan Amerikában, ahol királyság van és a Washingtonok ülnek a trónon. Egyékbént pedig romantikus történetről van szó. 

Készült a kötethez odakint könyvelőzetes is:

Fülszöveg:

Miután ​Amerika győzelmet aratott a függetlenségi háborúban, a nép felajánlotta George Washington tábornoknak a koronát. Kétszázötven évvel később még mindig a Washington-ház ül a trónon. A dinasztiák többségéhez hasonlóan Washingtonéknál is van egy trónörökös és egy tartalék. Minden gyerek pontosan tudja, mit várnak el tőle. De ők nemcsak felségek, hanem amerikaiak is. Beatrix hercegnő, akire az a sors vár, hogy Amerika első női uralkodója legyen, hirtelen elviselhetetlenül fojtogatónak találja az egész életét kitöltő feladatot. A tartalék senkit sem érdekel, kivéve, ha éppen felrúg valamilyen szabályt, ezért Samantha hercegnőt sem érdekli semmi, leszámítva… leszámítva a fiút, aki szigorúan tiltott gyümölcs számára. És akkor ott van még Samantha ikertestvére, Jefferson herceg. Ha egy nemzedékkel korábban születik, ő lenne a király, de az új öröklési törvény miatt csupán harmadik a trónöröklés rendjében. Az amerikaiak túlnyomó többsége imádja a szédületesen jóképű hercegüket… akinek szívéért két lány – két szélsőségesen ellentétes lány – vetélkedik.

Nincsenek megjegyzések