Breaking News

8 idézet, ami bizonyítja, hogy az Üvegtrón sorozat főszereplője is könyvmoly

Az Üvegtrón egyik üdítő eleme volt, hogy két harc között azért a főszereplő pont ugyanúgy értékelt egy-egy jó könyvet is, mint az olvasó.

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én kifejezetten szeretek könyvmolyokról olvasni, úgyhogy annak idején ez nem várt, de nagyon kellemes meglepetés volt a számomra.

Most összegyűjtöttem egy csokorba néhány Üvegtrón idézetet, amik bizonyítják, hogy az Üvegtrón főszereplője vérbeli könyvmoly!

"– Több mint egymillió? Egymillió könyv? – kiáltotta a lány. Szélesen elmosolyodott. A szíve vadul dobogott. – Rég meghalnék, mire csak a feléig is eljutnék!
– Szeretsz olvasni?
– Te talán nem?"
(Sarah J. Maas: Throne of Glass – Üvegtrón)"– Te állandóan csak olvasgatsz?"
(Sarah J. Maas: Throne of Glass – Üvegtrón)"– Sajnálatos módon az olvasás mostanára már kiment a divatból.
– Semmi baj. Annál több jut nekem."
(Sarah J. Maas: Throne of Glass – Üvegtrón)"A könyvtárakban a legkülönfélébb gondolatok rejtőztek. Ezek némelyike veszélyesebb és erősebb volt még a legfélelmetesebb fegyvernél is."
(Sarah J. Maas: Throne of Glass – Üvegtrón)

"– Talán nem lennél olyan fáradt, ha nem olvastál volna fél éjszakát."
(Sarah J. Maas: The Assassin's Blade – Az orgyilkos pengéje és más történetek)"– Áruld már el nekem, miért imád a lányunk annyira olvasni?
– Ennek az egészhez semmi köze.
– Hát persze, hogy is lenne. – Az anyja nem válaszolt, az apja tovább morgolódott. – Nyolcévesen azt mondja, hogy a legkedvesebb barátai a könyveinek a hősei."
(Sarah J. Maas: Heir of Fire – A tűz örököse)"– Küldj valami jó könyvet, ami tetszett! – mondta Doriannek.
– Jó, de te is."
(Sarah J. Maas: Queen of Shadows – Árnyak királynője)"Először azonban Hafizához mennek. A könyvekért, amik kardnál és nyilaknál jóval értékesebb fegyvert tartalmazhatnak: tudást."
(Sarah J. Maas: Tower of Dawn – A hajnal tornya)

Nincsenek megjegyzések