Breaking News

BOOK TAG - After Quarantine Book Tag

Tegnap kaptam egy Book Tag kihívást Molyon Mirliától, méghozzá az After Quarantine Book Tagre.

Úgyhogy most jöjjön ez!

1. Lemenni az utcára – egy könyv, ami nagyvárosban játszódik:Rengeteg ilyen könyvet olvastam, de nem tudom, miért - rögtön ez ugrott be. Párizs, ó, Párizs!


2. Felülni a buszra – egy utazós könyv:Az abszolút kedvenc utazós könyvem, most, hogy belegondolok, valamikor újra is kéne olvasnom. ÉRTÉKELÉSEM


3. Beülni egy kávézóba – egy könyv a kedvenc italommal:Ha már kávé, legyen kávé. Ez egy igazán különleges könyv, nagyon szerettem. ÉRTÉKELÉSEM4. Találkozni barátokkal – egy könyv két elválaszthatatlan baráttal:Will és Jem. Többet szerintem nem kell mondanom senkinek, aki olvasta.


5. Visszamenni az irodába – egy könyv, amiben munkatársak jönnek össze:Rögtön ez a könyv ugrott be, gondolkoznom sem kellett. És bár ezt a borítót nagyon nem, de a könyvet szerettem. ÉRTÉKELÉSEM6. Vásárolni a plázában – a legfrissebb könyv a kívánságlistámról:Nagyon kíváncsi vagy a sorozat lezárására.


7. Kimenni a parkba kacsákat etetni – egy könyv, amiben állat szerepel:Hedvig!


8. Konzultálni a suliban – egy könyv, ami iskolában játszódik:Bármikor, kérdés nélkül járnék ide, ahogyan már írtam róla az iskolákról szóló posztomban is.


9. Lefutni a maratont – egy könyv, amiben sportolnak:A hokit nem szeretem annyira, viszont a hokis könyveket annál inkább. ÉRTÉKELÉSEM


10. Azt csinálni, amit csak akarunk – a könyv(ek), ami(ke)t jelenleg olvasok:

Most épp két könyv között vagyok, épp befejeztem az új Hunger Games könyvet.


Nincsenek megjegyzések