Breaking News

Itt a magyar borító és fülszöveg Holly Black A levegő népe sorozatának zárókötetéhez

Azt hiszem, kijelenthetjük, hogy sokan várjuk nagy erőkkel A kegyetlen herceggel kezdődő A levegő népe sorozat utolsó kötetét. A második része vége után ez nem is csoda, meg hát amúgy is a nagy fináléról van szó. 

A kiadó oldalára korábban már felkerült a fülszöveg, most pedig megjött a magyar borító is! 

Ahogy eddig is, a Könyvmolyképző átvette az eredeti borítót:A borítóról pedig az is kiderül, hogy bónusz tartalom is van a kötetben! 

Egyébként jó dolga van a Holly Black rajongóknak, a napokban jelentette be a Ciceró, hogy új, gyönyörű kiadásban hozzák a teljes Spiderwick Krónikák sorozatot.
 

Fülszöveg:

A hatalmat sokkal könnyebb megragadni, mint megtartani.
Jude alaposan megtanulta ezt a leckét, amikor mérhetetlen hatalomért cserébe lemondott a gonosz király, Cardan feletti uralmáról.

Tündérfölde száműzött halandó királynéjaként elveszettnek érzi magát, a semmi királynőjének. Ám megfogadja, hogy mindent visszaszerez, amit elvettek tőle. Az esély kétszínű ikertestvére, a szintén halandó Taryn képében érkezik meg, akinek az élete veszélybe kerül.

Jude kénytelen vállalni a kockázatot, és visszatérni a veszedelmes tündérudvarba, valamint szembenézni a Cardan iránti érzéseivel, hogy megmentse a nővére életét. Csakhogy sok minden megváltozott Elfhonban a távozása óta. Háború közeleg. Jude beférkőzik az ellenséges tábor mélyére, és ő maga is belekeveredik a véres politikai csatározásba.

Amikor egy eddig szunnyadó, ám igen erős átok elszabadul, pánik söpör végig a vidéken, és Jude választani kényszerül a becsvágya és az embersége között…

A levegő népe trilógiájának várva várt, döbbenetes fináléja.

Nincsenek megjegyzések