Breaking News

Új kiadásban érkezik Holly Blackék A Spiderwick krónikák sorozata

A Spiderwick krónikák sorozat korábban már megjelent magyarul, külön-külön kötetekben. Igazán viszont akkor figyeltek fel rá, amikor a könyvből készült film megjelent a mozikban.

Azóta viszont már jó pár év eltelt, a régi kiadást már nem lehet kapni egy ideje, és már a film sem számít újnak. Holly Black neve viszont azóta csak még ismertebbé vált, hiszen több YA sorozata is megjelent a Könyvmolyképző Kiadónál, illetve a Cassandra Clare-rel közösen írt middle grade Magisztérium sorozat is. 

Akik utóbbit szerették, azokat érdekelheti különösen a Spiderwick krónikák, ami most új kiadásban jelenik meg a Ciceró gondozásában.

A történetek most egy nagy, gyönyörű, közös kötetben kapnak helyet, tehát most egyszerre lehet beszerezni a teljes szériát.

Nézzétek csak!



A történetről:

Miután titokzatos manóútmutatót találnak a vén ház padlásán, amelybe beköltöztek, Jared, az ikertestvére, Simon és nővérük, Mallory mágikus és gyakran szeszélyes világ létezésére derítenek fényt, mely a mi világunkkal párhuzamosan létezik: ez pedig nem más, mint a tündérek birodalma.

Most a világszerte több mint 6 millió példányban eladott sorozat mind az öt kötete egy könyvben jelenik meg újra.

Kövessétek Jared, Simon és Mallory Grace-t és a különös, régi könyvet egy új világba, amely tele van tündérekkel, törpékkel, trollokkal, koboldokkal és más fantasztikus teremtményekkel!

Nincsenek megjegyzések