Breaking News

Jön magyarul a Vaják szerzőjének másik sorozata is

A Gabo Kiadó jó hírt jelentett ma be: most, hogy lezárul a Vaják sorozat új kiadásának publikálása, újabb gyöngyszemet tartogatnak Andrzej Sapkowski rajongóinak.

A kiadó elkezdi kiadni ugyanis a szerző történelmi fantasysorozatát, a Huszita-trilógiát. Az első kötet, a Narrenturm - Bolondok tornya novemberben jelenik meg. Ahogy a kiadó írja: "Az író a Vajákhoz hasonló, izgalmas cselekményét humorral vegyíti, és bemutatja azt az izgalmas korszakot, ami meghatározta nemcsak a cseh történelmet, de Európa egész sorsát is. Az 592 oldalas regényt Hermann Péter fordításában jelenik meg, az ára pedig 4590 forint lesz"



A könyv fülszövege:

Bielaui Reinmart, akit Reynevannak is neveznek, rajtakapják egy lovag feleségével, és menekülni kényszerül a Sterza fivérek és az Inkvizíció elől. Miközben a husziták és a katolikusok között nő a feszültség, és különös, misztikus erők gyűlnek az árnyak között, Reynevan a Narrenturmban, a Bolondok Tornyában találja magát, abban a középkori őrültekházában, ahová a másként gondolkodókat és lázadókat zárják.
Reynevan számára megszökni a toronyból, kikerülni a csávából és megőrizni az ép elméjét nehezebbnek bizonyulhat, mint valaha is hitte...

Nincsenek megjegyzések