Breaking News

Megvannak a Jók és Rosszak Iskolája Netflix adaptációjának főszereplői
Korábban már megosztottam a hírt, hogy Soman Chainani Jók és Rosszak Iskolája című regényének filmes jogaira a Netflix csapott le, és most végre konkrétabb információk is érkeztek az adaptációról!

Ugyanis már tudjuk, kik alakíthatják majd a két főszereplőt!

Sofia Wylie (High School Musical: The Musical – The Series, Andi Mack) és Sophia Anne Caruso (The Sound of Music Live!) lesznek majd Sophie és Agatha a filmben.
Az adaptációt Paul Feig rendezi, a forgatókönyvet David Magee (Mary Poppins visszatér) és Laura Solon (Let It Snow) írták.

A történetről:

Sophie és Agatha jó barátnők; a következő tanévben felfedezik, hová kerül minden eltűnt gyerek: a Jók és Rosszak Iskolájába, ahol egyszerű fiúkból és lányokból tündérmesehősöket és gazembereket képeznek. Gavaldon legszebb lánya, Sophie egész eddigi életében titkon arról ábrándozott, hogy elrabolják, és elviszik egy elvarázsolt világba. Rózsaszín ruhákban, fess topánkákban jár. Rajong a jó cselekedetekért, ezért egészen biztos abban, hogy nagyon jó jegyeket kapna a Jók Tagozatán, és dicséretes mesekönyv-hercegnő bizonyítványa lehetne. Agatha viszont mindig formátlan, fekete hacukákban jár, gonosz macskája van, és szinte mindenkit utál, ezért természetesnek látszik, hogy ő a Rosszak Tagozatára kerül.

Amikor azonban a két lány a Végtelen Erdőbe kerül, azt tapasztalják, hogy sorsuk a remélttel éppen ellentétesen alakul, és hamar rájönnek, hogy egy tündérmeséből a leggyorsabb kivezető út az, ha… végigélik.

Nincsenek megjegyzések