Breaking News

BRÉKING! Friss hírek A Párválasztó adaptációja kapcsán!
Még áprilisban írtam meg a szuper hírt: sok kudarcba fulladt próbálkozás után úgy tűnik, a Netflix végre sorozatot készít Kiera Cass A Párválasztó sorozatából!

Ráadásul a projekt már annyira előrehaladott állapotban volt, hogy rendezője is van már Haifaa Al-Mansour személyében! Ő egy szaúd-arábiai rendezőnő, ha esetleg valaki ismeri, akkor ő rendezte a Vágjunk bele! című filmet.

Ezzel együtt azért érdemes minden ilyen hírt fenntartásokkal kezelni.

Ellenben most a Prod Week, egy fizetős szolgáltatás, ami filmforgatásokkal kapcsolatban nyújt részletesebb tájékoztatást, arról számolt be, hogy jövő márciusban kezdődik a sorozat forgatása!Egy brazil Párválasztó rajongói oldal pedig tudni véli, hogy már zajlanak a castingok mind a fő-, mind a mellékszereplők vonalán.

Na mit szóltok?
Én nagyon izgatott vagyok.

A könyv magyar fülszövege:

Harmincöt ​lány. Egy korona. Egy lehetőség, ami az életben csak egyszer adódik. A Párválasztóban részt vevő harmincöt lány számára ez életük legnagyobb esélye. Egy lehetőség arra, hogy kiszabaduljanak abból az életből, amibe beleszülettek. Hogy belépjenek egy világba, amiben csillogó ruhákat és felbecsülhetetlen értékű ékszereket hordanak. Hogy palotában lakjanak és a csodás Maxon herceg szívéért vetekedjenek egymással. America Singer számára azonban kész rémálom Kiválasztottnak lenni. Azt jelenti ugyanis, hogy hátat kell fordítania titkos szerelmesének, Aspennek, aki egy alsóbbrendű kasztba tartozik. El kell hagynia az otthonát, hogy beszálljon az ádáz küzdelembe egy koronáért, amire nem is vágyik. Egy palotában kell élnie, amit a lázadók erőszakos támadásai fenyegetnek állandóan. Aztán America megismeri Maxon herceget. Lassan megkérdőjelezi addigi terveit, és rádöbben arra, hogy az élet, amiről mindig is álmodott, talán köszönő viszonyban sincs a jövővel, amit korábban még csak el sem képzelt volna.

„Elbűvölő, megragadó és épp a megfelelő mennyiségű izgalom van benne!" Kiersten White, New York Times

Nincsenek megjegyzések