Breaking News

Új szinopszis érkezett a Loki sorozathoz: törölhetik a kedvenc csínytevőnket?




A Loki sorozatról már elég sok mindent tudunk, hiszen már előzetest is kaptunk hozzá, de azért még mindig rengeteg a kérdőjel.

Most kijött egy új szinopszis a sztorihoz, amiben van egy váratlan meglepetés is.

A nyersfordítás:

A történet rögtön azután folytatódik, hogy Loki ellopja a Tesseractot (megint), és egyszer csak beidézi a Time Variance Authority, vagyis az Idővariációs hatóság, egy bürokratikus szervezet, ami időn és téren kívül létezik. Lokinak felelnie kell az idővonalat megbontó tetteiért, és választhat: vagy törlik a valóságból, vagy segít elfogni egy nála is nagyobb fenyegetést. 


Legyünk őszinték, ez azért elég izgalmasan hangzik.


Az eredetileg májusra beharangozott széria végül június 11-én debütál! Minden bizonnyal követik majd a WandaVision és A Sólyom és a Tél katonája példáját, és hetente egy epizódot osztanak majd meg.

Tom Hiddleston visszatér Loki szerepében, rajta kívül pedig szerepelnek a sorozatban Owen Wilson, Gugu Mbatha-Raw, Sophia Di Martino, Wunmi Mosaku és Richard E. Grant.

A rendező Kate Herron, a vezető forgatókönyvíró pedig Michael Waldron. 

Fontos megjegyezni, hogy a többi idei Marvel sorozattal ellentétben a Lokiról már felreppent a hír, hogy egy második évadra is számíthatunk.


Forrás

Nincsenek megjegyzések