Breaking News

Jön az újabb DC lcons kötet - Batmannel!

A DC Icons sorozattal eddig vegyesen állok: a Macskanőt nem szerettem annyira, a Wonder Woman viszont nagy kedvencem volt.

Most érkezik a Batman főszereplős könyv is, ami nálam elég kétesélyes. Viszont mivel a Robert Pattinson főszereplésével készülő Batman filmet nagyon várom - egészen különleges a hangulata az első előzetesnek, és nagyon szeretém, ha RP bizonyítana a sok Twilight miatt fanyalgónak -, ezért pont jókor érkezik ez a könyv.

Az eddigi két DC Icons kötet szerzői a YA bestseller szerző Sarah J. Maas és Leigh Bardugo voltak, és a Batman is egy ismerős szerzőhöz köthetjük: Marie Lu a szerző!

És megérkezett a magyar borító is a kiadó weboldalára:
Fülszöveg:

Vakmerő srác, aki hajlandó áthágni a szabályokat egy olyan lányért, aki talán a legádázabb ellensége.
Mielőtt Batman lett, Bruce Wayne volt.
Az Éjszaka Rémei rettegésben tartják Gotham Cityt, és a következő célpontjuk Bruce Wayne. Egyesével kivégzik a város elitjének tagjait, miután fogságba ejtik őket. Mindeközben Bruce betölti a tizennyolcadik életévét, megörökli a családi vagyont és a Wayne Vállalatot, ami által hozzáfér minden egyes kütyühöz, amiről valaha álmodott. Csakhogy összetűzésbe keveredik a rendőrséggel, és a büntetésül kirótt közmunkát kénytelen a hírhedt Arkham Elmegyógyintézetben ledolgozni, ahol a város legkegyetlenebb gyilkosai ülnek rács mögött.

Madeleine Wallace páratlan gyilkos… és Bruce egyetlen reménye. Az Arkhamben megismerkedik a zseniális lánnyal, akit rejtélyes szálak fűznek az Éjszaka Rémeihez. Mit titkolhat? És miért egyedül Bruce-szal hajlandó szóba állni? Sikerül vajon kifürkészni a titkait, vagy éppen hogy olyan információkkal látja el, melyek segítségével a lány leigázhatja a várost? Az Éjszaka Rémei egyre közelednek, Bruce pedig sötét penge élén táncol.

Nincs szükség szuperképességekre ahhoz, hogy valaki szuperhőssé váljon.
De túléli-e vajon ezt a feszült, ármánnyal, lélegzetelállító fordulatokkal
és döbbenetes átverésekkel teli játszmát?

Szegődj mellé az igazság nyomában!

Ha valaki megnézné a Batman előzetest:
 

Nincsenek megjegyzések