Breaking News

Itt vannak az első forgatási fotók a Trónok harca spin-off helyszínéről!
A héten már megírtam, hogy elkezdődött a Trónok harca első spin-off sorozatának, a House of the Dragonnak a forgatása, méghozzá az olvasópróbával.

Azóta a hivatalos fotókon túl érkezett néhány lesifotó is a forgatásról, amelyeken Matt Smith and Emma D'Arcy látható.
A sorozat a Targaryen családról szól majd, a címe ezért is House of the Dragon, vagyis A sárkány háza.

Az egyik showrunner az Emmy-győztes Miguel Sapochnik, akit már ismerhetnek a Trónok harca rajongók, hiszen több fontos Trónok harca epizódot is ő rendezett, többek között a Fattyak csatáját és a Hosszú éjszakát - előbbi elég kecsegtető, utóbbi szerintem kevésbé...

A döntésben az is közrejátszhat, hogy a Targaryen sorozathoz tartozik egy könyv is, amiből építkezni tudnak: a Tűz & Vér. (A Trónok harca sorozatot azután érte a legtöbb kritika, hogy elfogyott a háttéranyag.)

Ennek a könyvnek a fülszövege így hangzik:

Több évszázaddal a Trónok harca eseményei előtt a Targaryen-ház – a Valyria végzetét egyedül túlélő sárkányúr család – Sárkánykőt tette meg székhelyéül. A Tűz & vér a Vastrón megalkotójától, Hódító Aegontól veszi fel történetük fonalát, és a legendás trón megtartásáért küzdő Targaryenek nemzedékein át egészen a dinasztiát majdnem végleg széttépő polgárháborúig regéli el Westeros sorsfordító eseményeit.
Mi történt valójában a Sárkányok Tánca alatt? Miért vált Valyria oly halálos hellyé a Végzet után? Honnan származik Daenerys három sárkánytojása? Ezekre és még rengeteg más fontos kérdésre ad választ a Fellegvár egy tanult mestere által írt kihagyhatatlan krónika, melyet a neves rajzoló, Doug Wheatley több mint nyolcvan fekete-fehér illusztrációja gazdagít.


Nem csak ez a spin-off készül a Trónok harcához.

A legutóbb 3 spin-off sorozatról érkezett hír: a 9 utazás, a 10.000 hajó és a Bolhavég sorozatok, ezekről ebben a bejegyzésben olvashattok bővebben.Források: (x) (x)

Nincsenek megjegyzések