Breaking News

Érkezhet a második Enola Holmes film?

What's on Netflix információi szerint dolgoznak az Enola Holmes film folytatásán! 

Információik szerint nagyon is érkezik az Enola Holmes 2, ráadásul a hírek szerint Henry Cavill és Millie Bobby Brown is visszatérnek a szerepeikre. 

A film több hetet töltött a Netflix TOP10-es listáján szerte a világon, és az első hónapjában 76 millión nézték meg, ezzel a 9. legnézettebb Netflix saját tartalom lett.

A második Enola Holmes regény, A ​balkezes kisasszony esete már megjelent magyarul is, ez a fülszövege:

Enola Holmesnak egymagában kell boldogulnia a világ legnagyobb, legmocskosabb és legveszélyesebb városában, miközben a világ leghíresebb nyomozója – történetesen a bátyja –, Sherlock Holmes vadászik rá. Szabadsága érdekében menekülnie kell a családja elől, de hol találhat társakra?

Egy köteg zseniális szénrajz láttán úgy érzi, hogy meglelte lélektársát, ám a rajzokat készítő lány, a fiatal Cecily kisasszony nyom nélkül eltűnt. Megtalálása érdekében Enolának az éjszakai London gyilkosokkal teli utcáira merészkedve kell a nyomok – egy ferde létra, egy sanda tekintetű bolti eladó és egy politikai pamflet – után erednie, hogy ráleljen a balkezes lányra, ám ezzel önnön álcáját is veszélybe sodorja. Saját magányos szíve lesz majd az árulója?
Az Edgar-díjas Nancy Springer mesteri módon eleveníti meg a viktoriánus kori Londont az eszes és rettenthetetlen Enola Holmes újabb kalandjaiban. 

Nincsenek megjegyzések