Breaking News

Újabb Nicholas Sparks regényből készül film!

Nicholas Sparks filmek néhány évente kijönnek (eddig összesen 11 romantikus film jött tőle), de most már egy ideje csend volt, úgyhogy nagyon érett egy újabb film - és úgy tűnik, valóban érkezik is.

Az MRC film megvette ugyanis a szerző Visszatérés című regényének filmes jogait. A film producerei között pedig ott van maga a szerző is! Mellette a projekt igazi felelőse azonban  Elizabeth Cantillon, aki a saját elmondása szerint nagy rajongója Nicholas Sparks regényeinek, és nagyon boldog, hogy dolgozhat a Visszatérés adaptációján.

Elizabeth Cantillon neve talán nem ismerős, mindenesetre a Netflixszel dolgozik, többek között ő felel a legújabb Meggyőző érvek adaptációért is, amiben Dakota Johnson szerepel majd.

Bejegyzésajánló






Fülszöveg:

Amikor egy afganisztáni bevetés során bombarobbanásban megsérül, Trevor Benson katonai orvos kénytelen hazatérni a nagyapja által ráhagyott házba. Nemsokára találkozik a gyönyörű, ám titkokkal terhelt rendőrnővel, Natalie-vel, és nem tud megálljt parancsolni az érzelmeinek: beleszeret.
Miközben a kertben felállított kaptárokat gondozza, Trevor megismerkedik egy, a közelben lakó kamasz lánnyal, Callie-vel, aki már a férfi nagyapjának is segédkezett a méhek körül. A lány sorsa tragikus fordulatot vesz, ami miatt Natalie-nek és Trevornak versenyt kell futnia az idővel, hogy megtalálják Callie családját. Ám a régmúlt titkai ezt a feladatot is szinte lehetetlenné teszik…


Nincsenek megjegyzések