Breaking News

MEGJELENÉSRE VÁRVA - A célpont Skócia az új utazós chick-lit könyvben

Nyáron utazós könyvet olvasni telitalálat. Akár azért, hogy hangolódjon az ember a nyaralásra, akár azért, mert épp nincs lehetősége utazni, de legalább ha máshogy nem, könyvben ő is megteheti.

Beth O'Leary több könyvét is olvashattuk már magyarul, most pedig egy igazi, utazós történet érkezik magyarul, ami már önmagában is elég lenne ahhoz, hogy olvasni akarjam. De aztán megláttam a fülszövegben a Skócia szót, és végleg elvesztem. 

A könyv megjelenése a napokban várható. (Eredetileg augusztus 3. szerepel mindenhol, de ahogy látom, még előrendelési kedvezménnyel beszerezhető.)

Addie és a nővére épp Skóciába tartanak egy barátjuk esküvőjére, amikor egy autó beléjük hajt hátulról. A vétkes kocsi sofőrje nem más, mint Addie volt barátja, Dylan, akit a lány a két évvel korábbi, meglehetősen traumatikus szakításuk óta kerül.

Dylan és a legjobb barátja ugyanarra az esküvőre hivatalos, mint ők, és mivel az autójuk totálkáros lett a balesetben, Addie-nek nincs más választása, mint hogy felajánlja: menjenek velük. Az autó egyhamar megtelik csomagokkal és titkokkal, Addie és Dylan pedig nem tehet mást az előttük álló hosszú úton, mint hogy szembenéz a kapcsolatuk zűrzavaros történetével.

Vajon időben odaérnek az esküvőre? És ami még fontosabb... ez az utazás tényleg a közös útjuk végét jelenti?

Nincsenek megjegyzések