Breaking News

Jövőre kezdődhet az új Hunger Games - Az éhezők viadala film forgatása!
Már megírtam, hogy a Lionsgate megvette Suzanne Collins új Hunger Games előzményregényének filmes jogait is, így várható film Énekesmadarak ​és kígyók balladája könyvből is. 

Most friss hírek érkeztek!

A Deadline információi szerint a Lionsgate 2022 első felében szeretné kezdeni a film készítését. Ezt Joe Drake, a Lionsgate egyik fejese jelentette be a cég negyedéves eseményén a Wall Street elemzőinek. Ez alapján úgy gondolják, 2023 végén vagy 2024 elején érkezhet a film. Úgy fogalmaztak, az előkészületek "nagyon, nagyon jól haladnak". 

A tavalyi hírek szerint a rendezői székbe visszatér Francis Lawrence, aki a második, harmadik és negyedik Hunger Games filmet is dirigálta.
A könyv fülszövege:

A ​becsvágy hajtja.
A küzdelem élteti.
De a hatalomnak megvan az ára.

Annak az aratásnapnak a reggelén járunk, amely a tizedik Éhezők Viadalát előzi meg. A Kapitóliumban a tizennyolc éves Coriolanus Snow élete nagy dobására készülődik, a mentori posztjára a Viadalban. Az egykor nagy hatalmú Snow-házra nehéz idők járnak: a jövőjük azon múlik, hogy Coriolanus képes lesz-e elbűvölőbbnek, ravaszabbnak és taktikusabbnak bizonyulni diáktársainál, és győztest tud-e faragni a saját kiválasztottjából.

Az esélyek azonban ellene szólnak. Azt a megalázó megbízatást kapja ugyanis, hogy a 12. körzet lány kiválasztottját mentorálja, a legaljának a legalját. Sorsuk ezzel végleg összefonódik – Coriolanus minden döntése kedvezményekhez vagy kudarchoz, csillogáshoz vagy csődhöz vezethet. Az arénán belül életre-halálra szóló harc következik, az arénán kívül pedig Coriolanus elkezd együttérezni megpecsételt sorsú kiválasztottjával… és mérlegelnie kell, hogy a szabályok követése-e a fontosabb, vagy a túlélés. Kerül, amibe kerül.

Nincsenek megjegyzések