Breaking News

Új videó érkezett A Gucci-házhoz!




A House of Gucci, vagyis a Gucci-ház filmhez kaptunk már egy sor karakterplakátot és egy előzetest is, és jó pár jelenetfotót is kaptunk Lady Gagáról - most pedig ezekhez jött még kettő.

Ó, igen, ha már Lady Gaga szóba került, a filmre nem semmi szereposztást szedtek össze: Lady Gaga, Adam Driver, Jares Leto, Al Pacino, Jeremy Irons és Salma Hayek is szerepelnek benne!

Egyébként a mozi kapcsán már most Oscar-esélyekről beszélnek, szóval nagy eséllyel ez a film is a jövő évi díjkiosztó szezon jelöltjei között lesz.


Nálunk a Könyvmolyképző gondozásában fog megjelenni az a könyv, ami adaptációs szempontból az év egyik nagy durranása lehet - sokan már előre mindenféle díjakat jósolnak neki.

Ahogy a fülszövegben szerepel, a történet "felfedi a csúf igazságot a divatvilág leghíresebb családjáról". 

Most kaptunk egy új teasert a november 26-án debütáló filmhez:




A fülszöveg:

„NEHÉZ LETENNI… JÓ KÖNYV. FORDEN FELKAPJA
A HÍRES GUCCI-CSONTOT, ÉS CSAK ÚGY VÁGTAT VELE.”
– International Herald Tribune
„Azt hitted, hogy a Gucci név csak márkajelzésekről és mokaszinokról szól? Ez a magával ragadó könyv a birodalomról és Maurizio Gucci meggyilkolásáról... felfedi a csúf igazságot a divatvilág leghíresebb családjáról.”
– Glamour

Patrizia Reggiani azért ölette meg a volt férjét, Maurizio Guccit 1995-ben, mert a férfi vadul és korlátok nélkül költekezett? Vagy azért tette, mert a fényűző életet élő exe feleségül akarta venni a szeretőjét, Paola Franchit? Vagy lehet, hogy egyáltalán nem is ő tette?

A Gucci-dinasztia lejtmenetének, összeomlásának és újjáéledésének magával ragadó történetével Sara Gay Forden becsempész bennünket az ügy színfalai mögé, felfedve korunk legnagyobb divatdinasztiájának szenvedélyeit, hatalmát és gyenge pontjait.




Nincsenek megjegyzések