Breaking News

BRÉKING! Megvannak a Gyönyörű sorscsapás film főszereplői!
Emlékeztek még rá, hogy korábban belebegtették, hogy adaptáció készül a Gyönyörű sorscsapásból?

Jelentem: nem kapálták el a dolgot, nagyon is dolgoztak a háttérben, ugyanis most derült égből villámcsapás bejelentették a szereposztás!

A film rendezője Roger Kumble lesz, aki eléggé alkalmasnak tűnik a feladatra, ugyanis olyan filmeken dolgozott, mint a Miután összecsaptunk és a Kegyetlen játékok. Mind a történet jellege miatt fontos ez, mind azért, mert két adaptációról beszélünk - még ha a Kegyetlen játékok egyben modern korba is helyezte a Veszedelmes viszonyokat. 

Na de gondolom, mindenkit a szereposztás érdekel igazán!

Travis szerepében ismerős színészt láthatunk majd: Dylan Sprouse alakítja, Virginia Gardner pedig Abby (Runaways) lesz. 
(Személyes véleményem: csak nekem túl "lágy" Dylan erre a szerepre? Travist mindig kicsit izmosabb, tagbaszakadtabb, amolyan kemény csávósan férfiasnak képzeltem, nem ennyire... szépfiúsnak.)

Mellettük szerepelnek majd még a filmben Austin North (Outer Banks), Libe Barer, Ethan Embry és Rob Estes. 

És ami különösen izgalmas: a film forgatása már el is kezdődött Bulgáriában!


A könyv fülszövege:

Az ​új Abby tökéletes. Nem iszik, kerüli a káromkodást, a pólói kifogástalan rendben sorakoznak a szekrényében – azt hiszi, elegendő távolság választja el a múltjában rejlő sötétségtől. De amikor megérkezik a legjobb barátjával, Americával a főiskolára, az új élet felé vezető útja gyorsan megváltozik.
Travis izmos testét tetoválások borítják, tipikus laza srác, azt testesíti meg, amire Abbynek szüksége van – és amit szeretne elkerülni. Abby távolságtartása felkelti a kíváncsiságát, és cselhez folyamodik egy egyszerű fogadás segítségével: ha ő veszít, önmegtartóztató marad egy hónapig, ha Abby marad alul a játszmában, Travisnél fog lakni ugyanennyi ideig. Travis nem is sejti, hogy a párjával hozta össze a sors, akármelyikük is nyer.
Szerelem és játék keveredik a népszerű írónő, Jamie McGuire regényében, amely a fiatal olvasók körében nagy népszerűségre számíthat. Ne hagyd ki, játszd meg te is a tétjeidet! Szerinted Abby nyer vagy Travis? Vagy ebben a játékban nincsenek vesztesek?

„Bámulatos olvasmány, csupa nagyszerű szereplővel, izgalmas és nagy sóhajtozásokra késztető pillanatokkal, drámával, nevetéssel és széles érzelmi skálával. Komoly hírnevet kívánunk, Jamie!”
AmazonForrás

Nincsenek megjegyzések